Tandartsassistent

TANDARTSASSISTENT AMBULANTE MONDZORG
Fulltime en parttime (17,5 - 38 uur)

WHY?
Jouw hart zit op de juiste plek ✔
Je bent zorgzaam, secuur, gevoelig voor kwaliteit en klantbeleving ✔
Je vindt het belangrijk dat iedereen vitaal oud mag worden ✔
Je hebt affiniteit met de oudere cliënt en dus de ouder wordende mond ✔
Zelfstandigheid is voor jou een absolute must en jij bent eraan toe om verder te mogen gaan dan de vier muren van jouw vertrouwde behandelkamer ✔
Je bent geduldig ✔
Je bent gediplomeerd tandartsassistent (of hebt minimaal 5 jaar ervaring) ✔
Je hebt passie voor mensen, staat voor jouw vak ✔
Je bent voortdurend op zoek naar het verbeteren van mondzorg in de breedste zin van het woord ✔
Je bent oplettend, attent en bewust van de omgeving waarin je beweegt ✔
Je bent helemaal niet bang om je mannetje te staan (het daagt je eerder uit) ✔
Je bent niet bang voor computers, Microsoft Office en voor de tandarts(praktijk) ontwikkelde automatiseringsprogramma’s ✔
Je bent in bezit van een rijbewijs en auto ✔
En je durft echt je plek in te nemen binnen een dynamisch team met veel verschillende karakters ✔

Ben jij de combinatie van rust, zekerheid en power? Dan zijn we op zoek naar jou! Hardwerkend, avontuurlijk en vol ideeën!

YOU GET
•Mooie(re) arbeidsvoorwaarden
•Scholing
•Een team met veel positieve energie
•Groeiende onderneming met echte ‘mensenmensen’
•Bonusregeling
•Leaseauto
•Innovatie
•Ruimte om mee te ondernemen
•Management met voor zijn/haar medewerkers

WE CARE
Vitadent Mondzorg gelooft dat iedereen recht heeft op goede mondzorg. Uit passie voor werken met zorgafhankelijke cliënten en de wil om verandering te brengen, zijn wij in 2004 gestart met het verlenen van mondzorg binnen zorginstellingen. Inmiddels behandelen wij met een team van specialisten al veel cliënten in de eigen vertrouwde omgeving en dragen wij bij aan een betere kwaliteit van leven. Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts.

HOW
Met mobiele apparatuur behandel je samen met de tandarts zo mogelijk in de vertrouwde omgeving van de cliënt. Over het algemeen is dit binnen de muren van de instelling. Indien nodig brengen wij de cliënten naar de professionele praktijkomgeving; dat gebeurt altijd in overleg met de cliënt, wettelijk vertegenwoordigers en de behandelend arts. Je krijgt als tandartsassistent samen met de tandarts een vaste cliëntenpopulatie, waarvoor jij de mondzorg op orde houdt met een vaste door Vitadent Mondzorg ontwikkelde, geprotocolleerde werkwijze.

WE OFFER
Binnen Vitadent Mondzorg word je onderdeel van een dynamische organisatie waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid, zelfsturing en eigen inbreng. Alle medewerkers voelen zich betrokken en hebben empathie voor de doelgroep waaraan de dienstverlening wordt geleverd. Vitadent Mondzorg is voortdurend in beweging en ontwikkeling. Het is juist daarom een uitgelezen kans om kennis te maken met de combinatie van ouderen en mondzorg, wanneer je de dagelijkse routine van de vaste praktijkomgeving voor gezien wilt houden. Er heerst een boeiende dynamiek, waarbij de mondzorg en algemeen welzijn van (voornamelijk oudere) cliënten in een optimale balans zorgen oor de gekozen diagnostiek.

HOW DO YOU APPLY?
Stuur jouw cv met motivatiebrief (niet vergeten) naar vacature@vitadent.nl. Of maak, nog leuker, een kort motivatiefilmpje, waarin je zo veel mogelijk van jouw persoonlijkheid laat zien en stuur dit naar 06 2012 7816 of via WeTransfer naar vacature@vitadent.nl, samen met je cv.

Acquisitie op basis van de vacature meldingen wordt niet op prijs gesteld.