Tandartsen

Mandy Mphapulli Tandarts

BIG: 29921678502

Opleiding

Master tandheelkunde aan het ACTA - Behaald 2016

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk - vanaf 2015 tot 2017
Vitadent - vanaf 2017 tot heden

In augustus 2016 studeerde ik af als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij Vitadent.

Het werken op ambulante basis met je eigen team maakt het werken bij Vitadent divers en leerzaam. Je bent verantwoordelijk voor de mondzorg van je eigen cliëntenpopulatie uit de verschillende zorginstellingen. Hierdoor reis je veel binnen de regio en zie je verschillende cliënten.

Het werken voor Vitadent is fijn, omdat het een jong bedrijf is, hierdoor heb je de kans om samen met je team een eigen manier van werken toe te passen.

Ik vind het heerlijk te werken voor deze kwetsbare ouderen. Al tijdens de opleiding kwam ik er achter dat deze doelgroep me enorm aantrok. Na stage te hebben gelopen in de geriatrie wist ik dat ik hierin verder wilde. Het is fijn om als tandarts in deze doelgroep letterlijk te kunnen bijdragen aan een pijnloze en gezondere glimlach. Los van het feit dat mijn werk mij erg veel voldoening geeft, is de mondzorg een basale zorgbehoefte voor deze cliënten en ik ben blij dat hier nu veel meer aandacht voor is.

Download pdf
Mandy Mphapulli Mandy Mphapulli Tandarts

Jing Wang Tandarts

BIG: 19919551402

Opleiding

Master tandheelkunde aan het ACTA - Behaald 24-02-2015
Stralingshygiëne voor tandartsen 5A/M - Behaald 24-02-2015

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk - vanaf 01-10-2015 tot heden
Vitadent - vanaf 01-08-2017 tot heden

In maart 2015 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik stagegelopen bij de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam (SBT) en daar heb ik veel geleerd over de omgang en het behandelen van kwetsbare cliënten met lichte of ernstige verstandelijke, psychologische en/of lichamelijke beperkingen. Natuurlijk horen de ouderen ook bij deze kwetsbare cliëntengroep. Zo ontstond mijn interesse voor het behandelen van deze bijzondere doelgroep.

Vanaf juli 2017 ben ik werkzaam voor Vitadent bij verschillende zorginstellingen. Het fijne aan het werk bij Vitadent is, dat we als een team de ouderen helpen, met allemaal dezelfde visie: deze cliënten pijnvrij maken en houden. Het geeft mij veel voldoening dat ik iets kan betekenen voor deze kwetsbare ouderen.

Download pdf
Jing Wang Jing Wang Tandarts

Sara Alizadeh Tandarts

BIG: 29918806702

Opleiding

Master Tandheelkunde ACTA Amsterdam - Behaald 2014
Stralingshygiëne voor tandartsen - Behaald 2014

Werkervaring

Tandarts in reguliere tandartspraktijk/ Vanaf 2014- heden
Vitadent Mondzorg/ vanaf 2019 - Heden

Bij Vitadent behandelen we mensen die moeilijk een reguliere tandarts kunnen bezoeken. Dit gebeurt in hun eigen vertrouwde omgeving. ik ben blij dat we zo kunnen bijdragen aan een betere mondzorg wat weer invloed heeft op de kwaliteit van hun leven. Ik doe dit werk met veel plezier en het geeft me veel voldoening.

Download pdf
Sara Alizadeh Sara Alizadeh Tandarts

Mina Alizadeh Tandarts

BIG: 79926503202

Opleiding

MSC Tandheelkunde, Ugent België - Behaald 2013

Werkervaring

Tandarts in reguliere tandartspraktijk - 2014 t/m 2019
Tandarts bij Vitadent Mondzorg - 2019 t/m heden

Na mijn afstuderen aan de universiteit van Gent ging ik direct aan de slag in twee grote groepspraktijken. Doordat in groepspraktijken veel specialistische kennis aanwezig is, maakte ik mij de tandheelkunde in de volle breedte eigen. Doordat ik merkte dat er meer aandacht voor geriatrie mocht komen besloot ik mij hiervoor in te zetten. Inmiddels werk ik al enige tijd met plezier bij Vitadent voor optimale mondzorg bij ouderen. Een ontspannen sfeer en persoonlijke benadering kenmerken mij in mijn behandeling. Wanneer ik niet aan het werk ben, sport ik graag en breng ik tijd door met mijn familie en vrienden.

Download pdf
Mina Alizadeh Mina Alizadeh Tandarts

Syds Tjaarda Tandarts

BIG: 39910829402

Opleiding

Tandheelkunde ACTA - Behaald 2008
Geneeskunde VU - Behaald 2014

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk - 2008 t/m 2015
Jellink CBT - 2015 t/m 2020
Vitadent Mondzorg - 2020 t/m heden

Direct na de registratie als tandarts ben ik begonnen in de tandartspraktijk van mijn vader in Leiden. Hier heb ik me bezig gehouden met de tandheelkundige verzorging van een gesaneerde patiëntenpopulatie. Later kon ik werken in het Centrum voor bijzondere Tandheelkunde van de Jellinek-Kliniek in Amsterdam. Daar stond de tandheelkundige behandeling van alcohol-, drugs- en medicijnverslaafden centraal. Dit was juist het tegenovergestelde van de patiënten die ik in Leiden zag. Van deze twee uitersten op het behandelspectrum heb ik veel geleerd, vooral om voor iedere patiënt een passende behandelstrategie in te zetten.

Voor de chirurgie ben ik uiteindelijk geneeskunde gaan studeren en heb dit in 2014 afgerond. Nu krijg ik bij Vitadent de unieke kans om een totaal andere, onderbelichte groep cliënten te mogen behandelen. Ik hoop daarom met mijn opgedane kennis en ervaring een veelzijdige bijdrage te kunnen leveren aan deze kwetsbare oudere cliënten.

Download pdf
Syds Tjaarda Syds Tjaarda Tandarts

Lianne de Jong Tandarts

BIG: 99918438702

Opleiding

Master tandheelkundeaan de KU van Leuven - Behaald 2014

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijken - 2014 t/m heden
Vitadent Mondzorg - 2020 t/m heden

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als tandarts. Met veel plezier ben ik begonnen met werken in een reguliere praktijk. Na ruim 6 jaar werkzaam te zijn geweest in de reguliere tandartspraktijk, wilde ik graag iets meer betekenen voor de kwetsbare oudere. Deze doelgroep vindt je minder in de reguliere praktijk omdat het niet altijd meer even gemakkelijk is voor hen om te komen.

Het werken bij Vitadent met je eigen team in diverse zorginstellingen in de regio met verschillende cliënten maakt het afwisselend, leuk en leerzaam. We gaan langs ouderen en behandelen ze in hun eigen omgeving. Dat is erg prettig. We kunnen op deze manier de kwetsbare doelgroep met veel geduld en liefde behandelen.

Download pdf
Lianne de Jong Lianne de Jong Tandarts

Elmira Abkhezr Tandarts

BIG: 89924265102

Opleiding

Diploma tandarts - Internationaal Universiteit Debrecen Hongarije - Behaald 2018
Diploma toezichthouder radiologie - Universiteit van Groningen - Behaald 2019

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk - 2018 t/m heden
Vitadent Mondzorg - 2020 t/m heden

Ik werk met veel plezier bij Vitadent en verleen graag mondzorg op locatie ten behoeve van zorgafhankelijke cliënten. Het geeft me voldoening hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Download pdf
Elmira Abkhezr Elmira Abkhezr Tandarts

Nilgun Dogan Tandarts

BIG: 69916329402

Opleiding

Tandheelkunde, ACTA - Behaald 2012
Gehandicaptenzorg specialisatie - Behaald 2021

Werkervaring

Zadkine onderwijs assistent & instructeur, tandarts assistenten - 2012 t/m 2013
Vrijwilligers werk Tanzania - juni 2013
Ondersteuning congressen
Reguliere tandartspraktijk - 2012 t/m heden
Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

 In 2012 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA in Amsterdam. Sinds 2012 heb ik veel ervaring opgedaan als algemeen practicus. In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen gedaan mbt esthetische tandheelkundige en wortelkanaalbehandelingen.
In de reguliere praktijk heb ik veel met angstige patiënten en ouderen gewerkt waarbij ik regelmatig prothesewerk heb verricht. Deze groep heeft een geduldige, liefdevolle benadering nodig en is vaak erg dankbaar, wat mij ook weer voldoening geeft.
Werken bij Vitadent spreekt mij aan vanwege de variatie en de visie: de cliënten pijnvrij maken en houden. Ik start vanaf januari 2021 bij Vitadent en hoop hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de kwetsbare ouderen. 

Download pdf
Nilgun Dogan Nilgun Dogan Tandarts

Jerome Palazzi Tandarts

BIG: 399225650002

Opleiding

Farmaceutische Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam - Behaald 2010
Research Project Implantology, Faculty of Dentistry of Sao Paulo - 2013
Bachelor Tandheelkunde, ACTA - Behaald 2014
Research Project Paediatrics, Rio de Janeiro State University - 2016
Master Tandheelkunde, ACTA - behaald 2017

Werkervaring

Trainee tandarts, reguliere tandartspraktijk - 2012 t/m 2017
Tandarts, reguliere tandartspraktijk - 2017 t/m heden
Tandarts Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Het mooie van het werken met kwetsbare ouderen en het ambulante zorg verlenen aan deze groep vind ik de diversiteit, dankbaarheid en de uitdaging om het dagelijkse functioneren zo aangenaam mogelijk te houden en of te maken.

Wat fijn is dat je de tijd voor deze patiëntengroep kunt nemen, en de dankbaarheid altijd groot is.

Dit is in mijn optiek een verrijking naast de toch vaak gehaaste alledaagse algemene tandheelkunde.’

Download pdf
Jerome Palazzi Jerome Palazzi Tandarts

Rasim Ezikoglu Tandarts

BIG: 9908500102

Opleiding

Master tandheelkunde aan het Westfälische Wilhelmsuniversität Münster - Behaald 2003
Stralingshygiëne niveau 5A/M aan het ACTA- Behaald 2015

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijken in Duitsland - van 2003 tot 2008
Reguliere tandartspraktijken in Nederland - van 2008 tot 2016
Vitadent - van 2016 tot heden

Download pdf
Rasim Ezikoglu Rasim Ezikoglu Tandarts

Mondhygiënisten

Milou van der Arend Mondhygiënist

Opleiding

Opleiding Tandartsassistent IC college Leiden - Behaald 2016
Opleiding Mondzorgkunde Hogeschool Utrecht - Behaald 2020

Werkervaring

Reguliere Tandartspraktijken - 2015 t/m 2020

In 2020 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. De opleiding heb ik met veel plezier gevolgd. Tijdens de opleiding tandartsassistente en mondzorgkunde heb ik veel werkervaring opgedaan. In het derde leerjaar van de opleiding mondzorgkunde mocht ik twee dagen meelopen bij Vitadent. Gedurende deze periode ben ik met veel cliënten in gesprek geraakt en ieder had zijn eigen verhaal. De band die je opbouwt met cliënten en de zorg die je kan leveren vind ik waardevol en geeft mij veel energie.

Download pdf
Milou van der Arend Milou van der Arend Mondhygiënist

Saïd Rahimi Geregistreerd-mondhygiënist

BIG: 79928377879

Opleiding

Mondzorgkunde, InHolland Amsterdam - behaald 2020
Farmakunde, Hogeschool Utrecht - Behaald 2011
Tandartsassistent, ROC Midden-Nederland Utrecht - Behaald 2010

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk - 2010 t/m 2020
Vitadent Mondzorg - 2020 t/m heden

Ik ben Said. In juli 2020 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Ik heb een grote affiniteit met de gezondheidszorg, vooral met het vakgebied Tandheelkunde. Als mondhygiënist word ik erg gelukkig van de direct zichtbare resultaten van mijn werk. Verder haal ik heel veel voldoening uit het behandelen van angstige cliënten. Meestal krijg ik na behandelen van angstige cliënten te horen dat het allemaal meeviel. Tijdens de behandelingen begeleid ik iedere cliënt zoals hij/zij het prettig vindt.

Download pdf
Saïd Rahimi Saïd Rahimi Geregistreerd-mondhygiënist

Romy van Lohuijzen Mondhygiënist

Opleiding

Tandartsassistent, Deltion College Zwolle - Behaald 2004
Mondzorgkunde, Hogeschool Utrecht - behaald 2018

Werkervaring

Paro Preventie-assistent reguliere parktijk - van 2016 t/m 2018
Mondhygiënist reguliere tandartspraktijk - 2019 t/m heden
Mondhygiënist Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

In 2018 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool in Utrecht. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende algemene praktijken/vrijgevestigde praktijken. Maar op gegeven moment zocht ik meer uitdaging en vooral meer afwisseling in het werk. Zo ben ik terecht gekomen bij Vitadent. 

Ik kijk er naar uit om deze kwetsbare doelgroep te behandelen en mijn weg te vinden hier bij Vitadent. 

Download pdf
Romy van Lohuijzen Romy van Lohuijzen Mondhygiënist

Mark Andela Mondhygiënist

Opleiding

Helpende zorg, ROC Aventus - Behaald 2006
Verzorgende IG, ROC Twente - Behaald 2007
Mondzorgkunde, Hanzehogeschool Groningen - Behaald 2016

Werkervaring

Helpende zorg in verpleeghuis van 2004 t/m 2006
Verzorgende IC in diverse zorginstellingen van 2006 t/m 2016
Mondhygiënist in reguliere tandartspraktijken 2016 t/m heden
Mondhygiënist bij Vitadent Mondzorg 2018 t/m heden

Sinds 2004 ben ik begonnen met werken met deze kwetsbare groep. Ik werd geprikkeld door mijn moeder die zelf werkzaam was in de verzorg en de verpleging van ouderen. Na destijds snuffelstages te hebben gedaan ben ik Helpende zorg (diploma behaald in 2006) en Verzorgend-IG (diploma behaald in 2007) gaan doen. Hierbij was ik voornamelijk bezig met het coördineren en verlenen van de dagelijkse verzorg en de bijbehorende verpleegtaken. Na enige tijd dit met ontzettend veel plezier te doen, ging ik mij oriënteren voor een eventuele specialisatie. Tijdens mijn werk ontdekte ik dat de mondzorg bij ouderen nodig aan verbetering toe was. Na te onderzoeken hoe dit beter kon bleek dit niet zo makkelijk. Ik ben toen Mondzorgkunde gaan studeren in Groningen en ben sinds 2016 afgestudeerd Mondhygiënist. Na een paar jaar in de Parodontologie praktijk te hebben gewerkt vond ik het tijd om weer terug te gaan naar de mensen die het het hardst nodig hebben. De kwetsbare ouderen.

Download pdf
Mark Andela Mark Andela Mondhygiënist

Julia Maijer Geregistreerd-mondhygiënist/tandarts i.o

BIG: 19928731279

Opleiding

MBO Tandartsassistente, NHA - Behaald 2015
BSc. Mondzorgkunde, Hogeschool Utrecht - Behaald 2020
BSc. Tandheelkunde, Universiteit van Amsterdam - heden
Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS), Post HBO - Behaald 2020
MSc. Evidence Based Practice in Health care, Universiteit van Amsterdam - heden

 In 2019 ben ik toegelaten tot tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam om mijn droom, werken als tandarts, waar te kunnen maken. In 2020 heb ik mijn mondzorgkunde diploma gehaald, na een aantal jaar met ontzettend veel plezier in Utrecht te hebben gestudeerd. Nu had ik echt de smaak te pakken en heb ik tevens mijn TMS gehaald zodat ik me kon laten registreren. Inmiddels zit ik alweer in het laatste jaar van mijn bachelor tandheelkunde en ben ik alweer bijna halverwege mijn master EBP. Het gaat allemaal zo snel! Tijdens mijn opleidingen heb ik kennisgemaakt met de uiteenlopende facetten van de mondzorg. De dagdelen die ik heb meegelopen op een psychiatrische afdeling in een verzorgingstehuis hebben me ertoe bewogen om mij in te zetten voor kwetsbare groepen binnen onze samenleving. 

Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij Vitadent en ga ik langs bij verschillende zorginstellingen. 

Ik vind het uitdagend werk wat mij veel voldoening geeft. Het goede contact met mijn collega’s zorgt ervoor dat ik me onderdeel voel van een sterk team dat zich inzet voor kwetsbare ouderen. Het gebit is een heel wezenlijk onderdeel van het menselijk lichaam. Goede mondzorg kan de levenskwaliteit van kwetsbare ouderen verbeteren. Hen een gezonde, pijnvrije glimlach geven, is waar ik het voor doe. 

Download pdf
Julia Maijer Julia Maijer Geregistreerd-mondhygiënist/tandarts i.o

Arina de Lely Mondhygiënist

Opleiding

Mondzorgkunde, Hogeschool Inholland Amsterdam - Behaald 2021

Werkervaring

Mondhygiënist in de reguliere tandartspraktijk - 2021 t/m heden
Mondhygiënist bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

 In 2021 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Inholland Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal dagen stage gelopen in een verzorgingshuis, waar ik geconfronteerd werd met de soms zeer slechte gebitssituaties van de ouderen. Tijdens deze stage is de behoefte ontstaan om te werken met deze kwetsbare doelgroep. Ik vind het fijn om een band op te bouwen met de cliënten en om door mijn werk bij te kunnen dragen aan betere mondgezondheid. 

Download pdf
Arina de Lely Arina de Lely Mondhygiënist

Romy de Werk Mondhygiënist

Opleiding

Opleiding tandartsassistent, Zadkine - Behaald 2006
Mondzorgkunde, Hogeschool Utrecht - Behaald 2010

Werkervaring

Tandartsassistent reguliere tandartspraktijk - 2006 t/m 2008
Mondhygiënist reguliere tandartspraktijk - 2008 t/m 2019
Mondhygiënist Vitadent Mondzorg - 2016 t/m heden

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Mondhygienist Bachelor of Health. Ik heb sinds 2016 gekozen voor de combinatie van werken in een reguliere praktijkomgeving en werken binnen het ambulante concept van Vitadent. Ik ben werkzaam in verschillende verpleeghuizen waar zowel dementerenden als mensen met een verstandelijke beperking wonen. Een hele leuke afwisseling op de algemene tandarts praktijk.
Bij geriatrie dacht ik in eerste instantie aan stoffig, saai en eentonig werk, maar niets is minder waar! Deze doelgroep is zoveel dynamischer, zoveel speelser dan men denkt. Elke dag is anders, elke dag loopt anders, geen behandeling is vooraf helemaal te monitoren. Inspelen op het moment is des te belangrijker.
Ik vond het een unieke kans om binnen het zorginhoudelijke het verschil te kunnen maken bij deze kwetsbare doelgroep. Vooral om iets terug te doen voor de mensen die de grondleggers zijn van de huidige maatschappij. Want zij verdienen de beste zorg!

Download pdf
Romy de Werk Romy de Werk Mondhygiënist

Maryam Asadi Mondhygiënist

Opleiding

Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland - Behaald 2017

Werkervaring

Mondhygiëniste in opleiding - vanaf 2013 tot 2017
Vitadent - vanaf 2017 t/m heden

Sinds 2017 ben ik werkzaam als mondhygiënist bij Vitadent. Na ruim zes jaar gewerkt te hebben in algemene praktijken, heb ik besloten om zorg te verlenen aan kwetsbare patiëntengroepen, omdat zij preventieve aandacht nodig hebben. Met deze doelgroep heb ik elke dag te maken met complexe onvoorspelbare situaties. Dit gecombineerd met de veelzijdigheid van het werk, maakt het werken in de sector kwetsbare patiëntengroepen uitdagend en leuk.

Download pdf
Maryam Asadi Maryam Asadi Mondhygiënist

Marisela van Groningen Mondhygiënist

Opleiding

OPLEIDING
Tandartsassistente, Da Vinci College – Behaald 1998
Reanimatie voor tandheelkundige praktijken – 2003
Praktijkassistenten in de orthopraktijk A, ACTA – 2004
Mondhygiëne, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen – Behaald 2005
Curatieve behandeling module I, Edin – 2005
Curatieve behandeling module II, Edin – 2006
Curatieve behandeling module III, Edin – 2007
Implantologie: breed licht, NVOI – 2011
Angst begeleiding, ACTA – 2014
Mondzorg voor ouderen, ACTA – 2015
Orale Implantologie: voor en na, ACTA – 2017
Nieuwe ontwikkelingen in de mondzorgkunde, ACTA – 2018
Specifieke patiënten groepen, ACTA - 2018

Werkervaring

WEKERVARING
Tandartsassistente reguliere tandartspraktijk – vanaf 1996 t/m2005
Mondhygiëniste – vanaf 2005 t/m 2018
Vitadent – vanaf 2018 t/m heden

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen reguliere tandartspraktijken, wilde ik als mondhygiëniste meer gaan betekenen voor de kwetsbare mensen in de maatschappij en in het bijzonder die in verpleeg- en verzorgingshuizen verblijven. Voor deze mensen is het niet vanzelfsprekend (meer) om naar een tandartspraktijk te gaan om hun mondhygiëne goed bij te houden. Deze mensen zijn afhankelijk van de mondzorg die ze binnen hun nieuwe huis krijgen aangeboden. Die mondzorg moet van hoge kwaliteit zijn en daarnaast moet – meer dan in de reguliere praktijk – goed gekeken worden naar de andere gezondheidsfactoren die meespelen om een goede mondhygiëne in stand te houden. Een goede mondhygiëne en een goed gebit zijn zo ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de algehele gezondheid van kwetsbare mensen, maar ook zodat mensen zich daar goed over voelen.

Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met mijn cliënten. Ook om te begrijpen waarom het soms niet goed gaat met de mondhygiëne. Daarnaast vind ik het fijn om samen met mijn collega’s van Vitadent en de andere betrokken zorgprofessionals te kijken hoe de best mogelijke mondzorg aan cliënten kan worden aangeboden. En als vervolgens de mondhygiëne beter wordt en soms zelfs daardoor de kwaliteit van leven, dat is waarvoor ik het doe!

Download pdf
Marisela van Groningen Marisela van Groningen Mondhygiënist

Celine de Roode Mondhygiënist

Opleiding

Havo, Natuur & Techniek, Interconfessionele Scholengemeenschap Westland - Behaald 2014
Mondzorgkunde, Hogeschool Utrecht - Behaald 2018

Werkervaring

Stagiaire Mondzorgkunde bij Jeugdtandzorg - Vanaf 2017t/m 2018
Stagiaire Mondzorgkunde bij Centrum Bijzondere Tandheelkunde - Vanaf 2016 t/m 2018
Stagiaire Mondzorgkunde bij een reguliere Tandartspraktijk - Vanaf 2016 t/m 2018
Huishoudelijke hulp bij een zorginstelling - Vanaf 2016 t/m 2019

In 2018 ben ik afgestudeerd als Mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben erg blij dat ik terecht ben gekomen bij Vitadent. Door mijn werkervaring met de zorgafhankelijke cliënt en mijn opleiding kan ik het goed combineren om deze kwetsbare doelgroep de zorg te geven die ze verdienen. Het werk is erg afwisselend, door het werken op verschillende instellingen blijft het uitdagend. De dankbaarheid en de glimlach die je terug krijgt geeft voldoening en maakt je dag goed. Vanaf September ga ik doorstuderen aan de VU in Amsterdam, met de master Health Sciences wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en verder verdiepen in de gezondheidswetenschappen.

Download pdf
Celine de Roode Celine de Roode Mondhygiënist

Debbie Kos – Vis Mondhygiënist

Opleiding

Hogere Europese Beroepen Opleiding - Behaald 2001
Bestuurskunde en overheidsmanagement - Behaald 2002
Commerciële Economie - Behaald 2006
HBO Mondzorgkunde - Behaald 2018

Werkervaring

Stagiaire in ouderenzorg - Vanaf 2015 t/m 2017
Preventie-assistente en mondhygiëniste in verschillende reguliere tandartspraktijken - Vanaf 2014 t/m 2019
Vitadent Mondzorg - Vanaf 2019 t/m heden

Download pdf
Debbie Kos – Vis Debbie Kos – Vis Mondhygiënist

Mariama Seco Banjai Mondhygiënist

Opleiding

Tandartsassistent - Behaald 2008
Mondzorgkunde - Behaald 2013

Werkervaring

Academisch ziekenhuis MKA& Oncologie - 2013
Mobiele tandartsbus zorginstellingen - 2014
Reguliere tandartspraktijken - 2015 t/m 2017
Vitadent Mondzorg - 2020 t/m heden

In 2013 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende settings. Van reguliere tandartspraktijken tot de mobiele mondzorg in zorginstellingen en in de oncologie in ziekenhuizen. Dit heeft mij niet alleen veel geleerd over het vak, maar ook over de omgang met diverse type mensen en omstandigheden. Ik wist dat ik kwetsbare mensen wilde helpen. Ik besloot een wereldreis te maken, wat mij veel persoonlijke groei heeft gebracht, en wat ook van een grote toegevoegde waarde is gebleken in mijn werk. Een nieuw verworven perspectief en een groot hart voor mijn medemens hebben mij doen besluiten graag te willen werken met kwetsbare ouderen, om hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te kunnen helpen verbeteren.

Download pdf
Mariama Seco Banjai Mariama Seco Banjai Mondhygiënist

Galina Sakhi Mondhygiënist

Opleiding

HBO Biologie en medisch laboratorium onderzoek - INHolland - behaald 2015
Mondzorgkunde - INHolland - Behaald 2020

Werkervaring

Baliemedewerker reguliere mondhygiëne praktijk - 2010
Paro Preventie-assistent reguliere tandartspraktijk - 2016 t/m heden
Mondhygiënist Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Download pdf
Galina Sakhi Galina Sakhi Mondhygiënist

Preventie-assistenten

Kholoud Eamarouchan Preventie-assistent / Mondhygiënist i.o.

Sinds 1 augustus 2016 ben ik werkzaam bij Vitadent Mondzorg. Affiniteit met ouderen heb ik altijd al wel gehad. Mijn scriptie heb ik gehouden over de mondgezondheid van ouderen. Dit onderzoek en vele resultaten van andere onderzoekers hebben mij laten stilstaan dat de mondgezondheid van ouderen sterk positief moet verbeteren in het kader van het algehele welzijn. Ik wil hier een steentje aan bijdragen. Het werken bij Vitadent Mondzorg is zeer flexibel. Je bent niet dagelijks werkzaam op één plek. En daarnaast ontmoet je vaak ouderen die een gesprekje niet voorbij laten gaan. De ouderen zien je op een gegeven moment ook graag terugkomen. Het werk wat ik doe bij Vitadent Mondzorg wordt door de ouderen zeer gewaardeerd. Ik raak niet uitgekeken en verveel mij totaal niet.

Download pdf
Kholoud Eamarouchan Kholoud Eamarouchan Preventie-assistent / Mondhygiënist i.o.

Raisa Asmus Preventie-assistent

Opleiding

Cursus Helpende Welzijn, ROC Twente - Behaald 2011
Cursus Tandartsassistente, NHA - Behaald 2015
Cursus Röntgen, Edin - Behaald 2015
Cursus Preventie-assistente, Dental Best Practise - Behaald 2018

Werkervaring

Tandartsassistente bij diverse reguliere tandartspraktijken - vanaf 2014 t/m 2016
Vitadent - vanaf 2016 t/m heden

Ik hou van mijn werk omdat het zeer afwisselend werk is om te doen. Ik vind het leuk om met ouderen te werken, ook het contact geniet ik van. Maar het uiteindelijke eindresultaat van de behandelingen vind ik zeer belonend. Het gaat erom de mond gezond te maken en ervoor te zorgen dat de patiënten tevreden zijn met een prachtige glimlach.

Download pdf
Raisa Asmus Raisa Asmus Preventie-assistent

Suzanne Bakker Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Tandartsassistente, NTI - Behaald 2015
Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistente/Allround tandartsassistenten diverse reguliere praktijken - vanaf 2012 t/m 2016
Vitadent Mondzorg - vanaf 2017 t/m heden

Vijf jaar lang werkte ik in een reguliere tandartspraktijk als all-round assistente. Na al die tijd aan de stoel was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik besloot voor een half jaar naar het buitenland te gaan en toen ik terug kwam wist ik het zeker. Ik wil graag in de tandheelkunde blijven maar dan totaal iets anders en dat is gelukt! Via een vacature op het internet ben ik bij Vitadent terechtgekomen. Ik had nog nooit van deze specialisatie binnen de tandheelkunde gehoord. Na een heel leuk gesprek kreeg ik toen de mogelijkheid om een dag mee te lopen met een tandarts en assistente. Ik heb een hele leuke, leerzame dag gehad en ik wist een ding zeker, deze baan is echt iets voor mij.

 

Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden werkzaam bij Vitadent en heb nog steeds geen spijt gehad van mijn keuze! Deze doelgroep trekt mij enorm aan, omdat je heel veel dankbaarheid krijgt. Wat ik erg leuk vind aan het werken bij Vitadent is het zelfstandig werken met de tandarts en de speciale doelgroep, het is zeer afwisselend werk geen dag is hetzelfde! De cliënten vinden het vaak gezellig als je langs komt en dat geeft veel waardering voor je vak. Ook vind ik het fijn werken met collega’s, we zijn een hecht team.

Download pdf
Suzanne Bakker Suzanne Bakker Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Fleur Vielvoye Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Pedagogisch Hulpverlener aan het Albeda College - Behaald 2013
Tandartsassistente, NHA - Behaald 2017
Kort HBO programma Ouderenzorg, NTI - heden
Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019

Werkervaring

Vitadent Mondzorg - vanaf 2017 t/m heden

Sinds 2017 werk ik voor Vitadent Mondzorg. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds veel plezier in mijn werk bij Vitadent.
Ik heb in de periode dat ik hier nu werkzaam ben, veel dingen geleerd over de tandheelkunde, maar ook over de omgang met onze doelgroep.

Het werk bij Vitadent blijft iedere dag weer een uitdaging. Het werk is heel afwisselend en iedere dag brengt je weer een nieuwe ervaring.
Wat mijn werk zo mooi maakt is de waardering die je krijgt van de mensen bij wie je langs gaat. Soms is een tevreden glimlach al genoeg om mijn dag tot een succes te maken.
Het is fijn om te weten dat je met zoiets kleins, een mens zo gelukkig kan maken. Dat geeft mij een heel goed gevoel.

Ik ga nog steeds iedere dag met een goed gevoel naar huis. Met de gedachte dat ik iets voor iemand heb kunnen betekenen.

Download pdf
Fleur Vielvoye Fleur Vielvoye Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Miranda Frehling Mondzorgconsulent/Paro Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Preventie-assistente, Dental Best Practice - Behaald 2014
Subgingivale reininging bij een enkele pocket van 5 mm, Dental Best Practice - Behaald 2014
Supragingivale ultrasone gebitsreiniging, Edin - Behaald 2014
Paro Preventie-assistente - Behaald 2015
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistente/Preventie-assistente/ Paro Preventie-assistente bij een reguliere tandartspraktijk - vanaf 2014 t/m 2017
Vitadent - vanaf 2017 t/m heden

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de tandheelkunde, in de jaren heb ik mij verder ontwikkeld en geschoold van preventie-assistent naar paro preventie-assistent. In de praktijk had ik het wel gezien en ik wilde wat anders. Ik kwam toen de vacature bij Vitadent tegen. Werken met ouderen sprak mij al meteen aan. Het is afwisselend, uitdagend en elke dag is anders, daarbij werk je veel zelfstandig wat ik fijn vind.

Bij Vitadent werken geeft mij veel voldoening. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Blij dat ik iets kan betekenen voor ouderen die niet meer zelf naar de tandarts kunnen gaan. Tijdens mijn behandelingen maak ik altijd graag een praatje, je hoort de leukste verhalen voorbijkomen en soms ook verdrietige verhalen. Een glimlach tevoorschijn zien komen bij cliënten, geeft mij een goed gevoel en des te meer energie. Mooi om te zien vind ik als cliënten je gaan herkennen, zwaaien en bedanken voor goede zorg en hulp.

Werken met ouderen maakt het vak nog leuker!!

Download pdf
Miranda Frehling Miranda Frehling Mondzorgconsulent/Paro Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Ruby Stevens Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

VMBO, Wellant college - Behaald 2005
Tandartsassistente - Behaald 2018
Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistente reguliere tandartspraktijk - vanaf 2008 t/m 2017
Vitadent Mondzorg - vanaf 2017 t/m heden

Ik ben al ruim 9 jaar werkzaam als tandartsassistente, maar werkte altijd in een reguliere tandartspraktijk. Ik ben daar destijds terechtgekomen doordat ik een vacature in de krant had zien staan. Na 9 jaar hetzelfde werk gedaan te hebben vond ik het tijd voor verandering.
Ik zag een vacature op de site van Vitadent voorbijkomen. ‘Werken met kwetsbare ouderen’, dat leek me wel wat. Ik solliciteerde en werd uitgenodigd voor een gesprek. Eigenlijk nog steeds niet goed wetende wat ik me erbij moest voorstellen, totdat ik een dagje meeliep, een onderdeel van de standaard aanname procedures binnen Vitadent. Na een dag wist ik het gelijk, hier wil ik werken!
Wat is het ontzettend leuk om met deze mensen te werken, ze zijn zo dankbaar en ik vind dat deze mensen de beste zorg verdienen. Dus voor mij all-in-one!

Download pdf
Ruby Stevens Ruby Stevens Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Anita Ramlal Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

VMBO aan Nieuw Rotterdam - Behaald 1996
MEAO aan het Maasstad College - Behaald 2000
Implantaat voorbereiding, M3 - Behaald 2003
Praktijk Manager, MKB - Behaald 2005
Preventie-assistent, Edin - Behaald 2008
Anaesthesie, Edin - Behaald 2008
Hygiëne Cursus WIP-richtlijnen, Edin - Behaald 2014
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijken - vanaf 2000 t/m 2017
Vitadent - vanaf 2017 t/m heden

Na ruim 17 jaar werkzaam te zijn in de tandheelkunde, dacht ik alles al te hebben gezien, algemene tandheelkunde, orthodontie, implantologie (bot-transplantatie) en gecompliceerde extracties.
Mondzorg voor ouderen had ik nooit van dichtbij meegemaakt. Na een dag meegelopen te hebben, had ik mijn keuze al heel snel gemaakt. Dit is wat ik wil, speciale aandacht voor ouderen waarbij mijn eigen expertise in de tandheelkunde en mijn mensenkennis goed van pas komt.
Op een buitengewone manier mondzorg verlenen aan hen die beperkt zijn in hun vermogen zich te verwoorden en hun klachten/kwaaltjes kenbaar te maken. Bijvoorbeeld bij diegene die dementerende zijn en geen realiteitsbesef meer hebben toch weten te achterhalen wat de pijn oorzaak is.
Een dankbare baan, waarbij ik iedere werkdag met respect afsluit en met een goed gevoel naar huis ga.

Download pdf
Anita Ramlal Anita Ramlal Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Chantal van den Broek Preventie-assistent

Opleiding

Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019

Werkervaring

Tandartsassistente reguliere tandartspraktijk - Vanaf 1996 t/m 2004
Tandartsassistente kliniek voor parodontologie en implantologie- Vanaf 2004 t/m 2017
Vitadent Mondzorg - Vanaf 2018 t/m heden

Ruim 22 jaar jaar ben ik werkzaam in de tandheelkunde. De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag gebruiken om de mondgezondheid van de kwetsbare ouderen te verbeteren. Het sprak mij erg aan om op locatie te gaan werken en Vitadent biedt meer ruimte en tijd voor cliënten en dat is erg fijn.

Download pdf
Chantal van den Broek Chantal van den Broek Preventie-assistent

Naomi Middelijn Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019

Werkervaring

Vitadent Mondzorg - 2018 t/m heden

Ik ben in 2015 als gediplomeerd tandarts assistente begonnen. Ik heb hiervoor ook stage ervaring opgedaan in reguliere praktijken.
Ik wilde meer uit mijn werk halen, en helaas ging dat niet bij mijn oude werkgever. Toen ik de vacature voor tandarts/preventie assistente bij Vitadent voorbij zag komen, was ik erg nieuwsgierig wat het werk in de ouderen zorg nou precies inhoud.
Nadat ik een dagje met de tandarts en assistente had meegelopen, was ik gelijk verkocht.
De mensen zijn zo dankbaar voor de zorg die je hun levert. Geen één dag is hetzelfde. Je komt op verschillende plekken waar je ook weer met verschillende mensen te maken hebt, wat ik zelf erg prettig vind. Ik haal veel voldoening uit dit vak, vooral met deze doelgroep.

Download pdf
Naomi Middelijn Naomi Middelijn Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Angela Klevering Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Tandartsassistente, NHA – behaald 2018
Slijpcursus, HU Friedy – behaald 2014
Röntgen, Edin – behaald 2013
Preventie-assistent, DBP - behaald 2019

Werkervaring

Tandartsassistente bij reguliere tandartspraktijken – vanaf 2012 t/m 2016
Kaakchirurgie assistente bij een reguliere tandartspraktijk – vanaf 2016 t/m 2018
Vitadent Mondzorg – vanaf 2018 t/m heden

Ik ben heel blij om bij Vitadent werkzaam te zijn. Elke keer kom ik op verschillende zorginstellingen. Je ziet zoveel verschillende mensen met hun eigen verhaal. Je helpt en ondersteund de mensen om de mond zo schoon mogelijk te houden. Fantastisch! hoe blij ze kunnen zijn als je ze geholpen hebt met de mondverzorging. Tegelijkertijd ben je er voor ze door er al gewoon te zijn. Een praatje met ze maken, een luisterend oor te zijn en soms met een grapje en een grolletje op zijn tijd. Samen arm om arm door de gang lopen om naar hun eigen kamer te gaan voor de behandeling, daar kan ik zo van genieten! Liefde uitstralen naar de mensen betekend veel voor mij. Zo kan je echt wat voor de mensen betekenen, ook in de zielige en moeilijke omstandigheden. Je krijgt er zoveel moois voor terug. Vaak krijg je een glimlach of een strijk langs je wangen. Uit dit werk haal ik enorm veel voldoening. Elke dag is weer een andere dag. Een nieuwe dag, met nieuwe uitdagingen, maken weer nieuwe herinneringen!

Download pdf
Angela Klevering Angela Klevering Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Mahshid Asadi Preventie-assistent / Mondhygiënist i.o.

Sinds 2014 ben ik in diverse leuke praktijken werkzaam geweest als tandartsassistent. In 2019 ben ik met veel plezier begonnen bij Vitadent Mondzorg. Ik vind de sector kwetsbare cliëntengroepen heel interessant en weet dat de zorg voor hen belangrijk is. Het geeft mij een goed gevoel dat ik ze kan helpen met hun mondgezondheid en ze mag begeleiden in het ondersteunen van hun mondgezondheid.

Download pdf
Mahshid Asadi Mahshid Asadi Preventie-assistent / Mondhygiënist i.o.

Mosjgan Osmanie Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Tandartsassistente, ROC in Zeeland – Behaald 2008
Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019

Werkervaring

Tandartsassistente bij reguliere tandartspraktijken – van 2013 t/m 2018
Vitadent Mondzorg - vanaf 2018 t/m heden

Eind 2012 ben ik bij mijn eigen tandarts aan het werk gegaan voor 2 dagen in de week. Ik was nog in die tijd bezig met het afstuderen van een andere studie. In januari 2013 ben ik begonnen als tandartsassistente in 2 verschillende tandartspraktijken. Na er meer dan 5 jaar gewerkt te hebben, ben ik in september 2018 begonnen bij Vitadent. Het werken in een reguliere tandartspraktijk werd mij te eentonig. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging! Het werken met deze doelgroep is mooi, je verleent echt hulp aan deze groep mensen. Ik haal veel voldoening uit het werk, de vrijheid en de afwisseling.

Download pdf
Mosjgan Osmanie Mosjgan Osmanie Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Mirjam Waltz Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Opleiding tandartsassistente - Behaald 2009
Preventie-assisent, DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistente in een reguliere tandartspraktijk- vanaf 2009 t/m 2018
Vitadent Mondzorg - vanaf 2018 t/m heden

Ik ben in 2010 begonnen als tandartsassistente bij een kliniek voor parodontologie en implantologie, waarvoor ik intern ben opgeleid. Chirurgie was aan de orde van de dag. De mogelijkheid om voor tandheelkunde opgeleid te worden, was voor mij een schot in de roos. Tandartsassistente is een veelzijdig, sociaal en uiteraard interessant beroep en is een passie van mij geworden. Het leukste van het beroep vind ik de omgang met de patiënten. Zeker het op hun gemak stellen van angstige patiënten. Nadat ik over Vitadent hoorde, wist ik dat dit mijn roeping was. Het zorgen voor kwetsbare oudere mensen en de zorg bieden die zij nodig hebben. Maar ook vooral een luisterend oor zijn, de aandacht geven die zij nodig hebben en er even een gezellig momentje van maken.

Download pdf
Mirjam Waltz Mirjam Waltz Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Barbara Seesink Preventie-assistent

Opleiding

Preventieassistente - Behaald in 2010
Supragingivale ultrasone gebitsreiniging- Behaald in 2008

Werkervaring

Preventieassistent - Reguliere praktijk van 2010 t/m 2017
Tandartsassistente - Reguliere praktijk van 2000 t/m 2010

In 1998 ben ik, per toeval, want ik wist helemaal niet wat ik wilde worden “later als ik groot zou zijn” in de tandheelkunde als tandartsassistent terecht gekomen. Vanaf dag 1 was het duidelijk, hier lag mijn hart! Na vele jaren met liefde gewerkt te hebben, besloot ik om mijn andere droom te volgen en ben ik gaan werken op een psychogeriatrische afdeling binnen een zorgcentrum. Daar merkte ik dat de mondgezondheid van ouderen positief sterk veranderd kan worden. En waarom niet het mooiste uit 2 werelden combineren om zo mijn steentje bij te dragen!

Download pdf
Barbara Seesink Barbara Seesink Preventie-assistent

Monique Lavin Preventie-assistent

Opleiding

Preventie assistente, Dental Best Practice - Behaald 2016
Tandarts assistente, NHA - Behaald 2013
Lokale anesthesie, ACTA - Behaald 2016
Praktijkassistente in de Orthodontiepraktijk, Edin - Behaald 2016
Intra-Orale Röntgenopnamen en Panoramaopnamen, Dental Best Practice - Behaald 2017

Werkervaring

Tandartsassistente reguliere tandartspraktijk - Vanaf 2010 t/m 2013
Preventie- Kinderpreventie- Ortho- MRA- assistente bij een reguliere tandartspraktijk - Vanaf 2014 t/m 2019
Vitadent - Vanaf 2019 t/m heden

Download pdf
Monique Lavin Monique Lavin Preventie-assistent

Mirjam Voorwinden Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Opleiding

Preventie-assistent, DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Vitadent Mondzorg - 2019 t/m heden

Ik werk alles bij elkaar inmiddels ruim 25 jaar als tandartsassistente, assistente plus en preventie assistente en heb gewerkt in een drietal reguliere tandartspraktijken.

Al wat langer was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kwam bij toeval (via internet) terecht op de site van Vitadent. Het sprak mij meteen aan, dit was wat ik zocht!

Na een prettig kennismakingsgesprek en een dag meelopen wist ik het, dit is het helemaal.
Ik kan mijn liefde voor mijn vak hierin kwijt maar bovenal kan ik iets betekenen voor deze kwetsbare mensen met elk hun bijzondere verhaal.
Dankbaar om een deel van de zorg te mogen leveren en hen op deze wijze te ondersteunen. Een goede mondhygiëne en/of een goede functionele prothese, draagt bij aan een betere gezondheid en welbevinden. Het lijkt mij een prachtige en dankbare baan.

Download pdf
Mirjam Voorwinden Mirjam Voorwinden Mondzorgconsulent/Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Melanie Spruyt Preventie-assistent

Opleiding

Praktijkassistente in de orthodontie, ACTA - Behaald 2003
Praktijkassistente in de orthodontie B, Dentalhelp - Behaald 2004
Tandartassistente, LOI - Behaald 2005
Preventieassistente, ACTA Behaald 2006
Assisteren bij implantaatbehandelingen, Nobel Biocare - Behaald 2006
Lokale verdoving, Edin - Behaald 2019
Hechten, Kliniek voor parodontologie Amsterdam - 2019

Werkervaring

Preventie/tandarts assistente bij een reguliere tandartspraktijk - Vanaf 2010 t/m 2019
Preventie- assistente Vitadent - Vanaf 2019 t/m heden

Download pdf
Melanie Spruyt Melanie Spruyt Preventie-assistent

Angelique de Graaff Preventie-assistent

Opleiding

Meer voor de assisterende deel 1 en 2 bij Edin - Behaald 2013.
Cursus implantologieassistente
Het geven van lokale anesthesie binnen de tandheelkundige praktijk

Werkervaring

Preventie- assistente bij verschillende reguliere tandartspraktijken - Vanaf 2013 t/m 2018
Vitadent Mondzorg - Vanaf 2019 t/m heden

Download pdf
Angelique de Graaff Angelique de Graaff Preventie-assistent

Tannaz Barghi Preventie-assistent

Opleiding

Tandartsassistent - Behaald 2002
Preventieassistent - Behaald 2018
Lokale verdoving cursus - Behaald 2006
Röntgen cursus - Behaald 2016
Four handed cursus - Behaald 2017
Slijpen van de instrumenten - Behaald 2017

Werkervaring

Preventie- assistente bij verschillende reguliere tandartspraktijken - Vanaf 2006 t/m 2019
Vitadent Mondzorg - Vanaf 2019 t/m heden

Sinds 2006 werk ik als tandartsassistente en preventie-assistente in de reguliere tandartspraktijken. Via een goede vriendin, die werkzaam is als mondhygiëniste bij Vitadent Mondzorg, heb ik kennis gemaakt met deze mooie organisatie. Nadat ik een dag heb meegelopen wist ik het meteen: dit is wat ik wil gaan doen! Ik vond met name het contact en de waardering die je van de cliënten krijgt erg leuk en fijn. De ouderen zijn bijzondere mensen, ieder met zijn eigen bijzondere geschiedenis.Zij verdienen de beste zorg en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.

Download pdf
Tannaz Barghi Tannaz Barghi Preventie-assistent

Rejane Stolk Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als mondzorgprofessional en heb gedurende mijn loopbaan mogen ervaren dat het helpen van patiënten, met name in een meer kwetsbare groep, enorme voldoening kan geven. Het 1-op-1 contact en het geven van de juiste aandacht geven mij veel energie. Ik kan mij dan ook helemaal vinden in de missie en visie van Vitadent Mondzorg waarin al deze elementen terugkomen en wij als team kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van de mondzorg bereikbaar maken voor mensen daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Dit maakt mijn werk extra bijzonder, vooral omdat ik met mijn professionele bijdrage een verschil kan maken in de mondgezondheid en daarmee de kwaliteit van leven van deze groep.

Download pdf
Rejane Stolk Rejane Stolk Preventie-assistent met geriatrische specialisatie

Duaa Jaffar Preventie-assistent

Opleiding

Opleiding Tandartsassistent, ROC Zadkine - Behaald 2010
Opleiding Preventie-assistent, Dentalskills - Behaald 2013
Cursus Sealen, Dentalskills - Behaald 2013
Cursus WIP-richtlijnen, Dental Best Practice - Behaald 2014
Röntgen, Edin - Behaald 2016
Invisalign orthodontie, Invisalign - Behaald 2017

Werkervaring

Tandartsassistent in diverse reguliere tandartspraktijken - 2009 t/m 2011
Kaakchirurg assistent in het ziekenhuis - 2011 t/m 2012
Preventie-, orthodontie-, invisalign- en implantologieassistent in groepspraktijk - 2012 t/m 2021
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Mijn naam is Duaa Jaffar en ik ben 13 jaar geleden begonnen als Tandartsassistent. Vervolgens ben ik doorgegroeid naar onder andere functies als preventie-, orthodontie- en kaakchirurgie-assistent.
Ik heb de vele en verschillende kanten van tandheelkunde gezien en mijn ervaringen in opgedaan.

Download pdf
Duaa Jaffar Duaa Jaffar Preventie-assistent

Danique Spierings Preventie-assistent

Opleiding

Opleiding tandartsassistent, Kellebeek College - Behaald 2016
Four-handed cursus, Dentconnect academy - Behaald 2017
Tandheelkundige radiologie, Dentconnect academy - Behaald 2017
Proffesional teeth whitening, Dentconnect academy - Behaald 2017
Anestesie cursus, Dentconnect academy - Behaald 2018

Werkervaring

Preventie-/tandartsassistent reguliere tandartspraktijken - 2014 t/m 2021
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

In 2014 ben ik begonnen als preventie-/tandartsassistent en heb ik mezelf in verschillende takken (oa implantologie, gnathologie, parodontologie) van het vak mogen ontwikkelen. 

De laatste vier jaar heb ik vooral veel preventie werk gedaan. Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen, te zorgen en de tijd te nemen voor mensen, en mezelf hier meer in te ontwikkelen. Op mijn vorige werk was hier niet echt ruimte voor. Via een oud collega kwam ik bij Vitadent Mondzorg terecht. Toen hij mij er over vertelde werd ik meteen nieuwsgierig naar deze hele andere bijzondere kant van de tandheelkunde. 

Download pdf
Danique Spierings Danique Spierings Preventie-assistent

Renate van Lingen Preventie-assistent

Opleiding

MBO tandartsassistent, ROC Zoomvliet College - Behaald 2004
Opleiding plastische restauraties, Academie tandartspraktijk - Behaald 2009
Opleiding preventie assistent, ACTA - Behaald 2009

Werkervaring

Tandartsassistent reguliere tandartspraktijk - 2000 t/m 2007
Preventie-assistent reguliere tandartspraktijk - 2007 t/m 2014
Preventie-assistent ambulante mondzorg - 2014 t/m 2019
Overleden-verzorgster uitvaartdiensten - 2019 t/m heden
Preventie-assistent Vitadent mondzorg - 2021 t/m heden

Werken met een kwetsbare doelgroep is geen baan maar een roeping!

Iedere dag is anders en uitdagend maar de dankbaarheid en voldoening aan het einde van de dag zijn groot en onbeschrijfelijk.

 

In 2000 ben ik als groenttje zonder diploma of ervaring in het vak gerold in een solo praktijk. Het enthousiasme en de passie die ik had, besloot ik aan te vullen met kennis. Toen ben ik de tandartsassistent opleiding gaan volgen. Hierna wilde ik er mee uit halen en volgde ik de opleiding preventie-assistent. Na 14 jaar gewerkt te hebben in de algemene tandheelkunde wilde ik iets meer en kwam er een soortgelijke organisatie als Vitadent op mijn pad. Hier heb ik vier jaar lang veel geleerd en werd mij duidelijk dat de kwetsbare doelgroep mijn roeping was. Iedere cliënt met een ander verhaal, andere denkwijze, de improvisatie. Mijn kennis en ervaring kunnen delen om gezamenlijk tot een gezonde mondhygiëne te komen zonder pijn. Toch kwam er een ander mooi beroep op mijn pad, overledenenverzorgster. Toch was het gemis te groot, jarenlange ervaring, passie, enthousiasme om dit te laten gaan. Mijn dank is groot dat Vitadent het vertrouwen in mij heeft om deze kwetsbare doelgroep te mogen begeleiden naar een gezonde mondhygiëne en mijn kennis te delen.

Download pdf
Renate van Lingen Renate van Lingen Preventie-assistent

Jaimy Ludwig Preventie-assistent

Opleiding

Opleiding tandartsassistent, ROC Midden Nederland - Behaald 2017
Cursus r ntgenologie Dentallect - Behaald 2017
Cursus anesthesie Dent Connect Academy - Behaald 2019
Cursus infectiepreventie Edin - Behaald 2019

Werkervaring

Tandartsassistent, reguliere tandartspraktijk - 2011 t/m 2014
Orthodontie assistent, orthodontie praktijk - 2014 t/m 2017
Tandartsassistent, reguliere tandartspraktijk - 2018 t/m 2021
Preventie-assistent bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Ik ben 7 jaar tandartsassistente en heb veel werkervaring op gedaan. O.a. ervaring met de kaakchirurg/ implantoloog / orthontie / balie / preventie werk/ assisteren en samen werken met de tandarts aan de stoel. Vanaf dat ik klein was wist ik al dat ik bij de tandarts wilde gaan werken. Mijn werk is ook mijn passie en doe ik elke dag met veel plezier. 

Download pdf
Jaimy Ludwig Jaimy Ludwig Preventie-assistent

Leonie Janssen Preventie-assistent

Opleiding

Opleiding tandartsassistent, Zadkine - Behaald 2005
Cursus Zoom bleken, Discus - Behaald 2010
Cursus assisteren bij Implantaat operaties, Biomet - Behaald 2010
Cursus omgaan met agressie/weerbaarheid, LOI - Behaald 2011

Werkervaring

Orthodontie-assistent in orthodontie praktijk - 2005 t/m 2009
Preventie-assistent in de reguliere tandartspraktijk - 2009 t/m 2021
Preventie-assistent bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Mijn naam is Leonie, ik was na 16 jaar werken in een reguliere tandartspraktijk toe aan een nieuwe uitdaging. En die heb ik nu gevonden bij Vitadent. Ik hou van de omgang met mensen en doe altijd mijn uiterste best om iemand op zijn gemak te laten voelen.

Download pdf
Leonie Janssen Leonie Janssen Preventie-assistent

Nader Djabbarkheel Preventie-assistent/mondhygiënist i.o

Opleiding

Medische Natuurwetenschappen, Vrije Universiteit van Amsterdam - Behaald 2019
Mondzorgkunde, Hogeschool InHolland - heden

Werkervaring

Tandartsassistent in reguliere tandartspraktijken - 2018 t/m 2021
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Ik ben Nader Djabbarkheel, 26 jaar, geboren in Afghanistan en opgegroeid in Nederland. Momenteel studeer ik Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. Ik kom het team versterken als preventie-assistent. In mijn vrije tijd houd ik ervan om fietstochten te maken en nieuwe plaatsen te bezoeken met familie en vrienden.

Download pdf
Nader Djabbarkheel Nader Djabbarkheel Preventie-assistent/mondhygiënist i.o

Edna Correia Santos Preventie-assistent

Opleiding

Dienstverlening en Gezondheid, Nieuw-Rotterdam - Behaald 1996
International Tourleader, Travel institute - Behaald 2002
Kappersvak - Behaald 2005
Opleiding Tandartsassistent, Dentalskills - Behaald 2011

Werkervaring

Preventie-/tandartsassistent, assistent kaakchirurgie/paro preventie-assistent in de reguliere tandartspraktijk 2011 t/m 2021
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Met vol passie oefen ik mijn werk uit als preventie-assistent. Al vroeg heb ik ontdekt dat ik helemaal in mijn element ben binnen de tandheelkundige zorg. Ik ben geduldig, sociaal en communicatief vaardig. Alles wat nodig is om u als patiënt op uw gemak te stellen. Een mooie glimlach is ons streven, daar werken wij graag samen met u aan! 

Download pdf
Edna Correia Santos Edna Correia Santos Preventie-assistent

Mayaada Abulwahab Preventie-/tandartsassistent

Opleiding

Administratief medewerker, Albeda College - Behaald 2012
Tandartsassistent, Zadkine - Behaald 2015
Hoger Management voor Zorg & Welzijn, ICM - Behaald 2019
Preventie-assistent, Edin - Behaald 2020
Röntgen voor assistenten, M2 Academy - Behaald 2020

Werkervaring

Tandartsassistent in de reguliere tandartspraktijk - 2014 t/m 2017
Baliemedewerker in de reguliere tandartspraktijk - 2017 t/m 2019
Preventie-assistent in de reguliere tandartspraktijk - 2019 t/m 2021
Preventie-/tandartsassistent Vitadent Mondzorg 2021 t/m heden

 Mijn start als preventie-assistent is geweest in een tandartspraktijk. Het was mijn taak om de mondhygiëne van de patiënten op peil te houden en hen te voorzien van de juiste instructies. Bij ouderen gaat dat niet zo makkelijk. Zij hebben extra hulp en instructies nodig om deze zaken gedaan te krijgen op een correcte manier. Bij Vitadent krijg ik de kans om deze kwetsbare mensen te helpen. Voor mij is dit een mooie nieuwe uitdaging die ik met beide handen heb beetgepakt. Ik hoop met mijn komst het team te kunnen versterken en dat wij samen deze kwetsbare doelgroep de mondzorg kunnen geven die zij nodig hebben. 

Download pdf
Mayaada Abulwahab Mayaada Abulwahab Preventie-/tandartsassistent

Mirella van Vliet Preventie-assistent

Opleiding

MAVO, Jozef Mavo Vlaardingen - Behaald 1997

Werkervaring

Tandartsassistent bij reguliere tandartspraktijken - 2001 t/m 2010
Preventie-assistent bij regulieren tandartspraktijken - 2012 t/m 2021
Preventie-assistent bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Ik werk al sinds mijn 21ste met veel plezier in de tandheelkunde. Ik heb mogen werken in veel verschillende praktijken en met verschillende doelgroepen. Zo heb ik in het Bronovo ziekenhuis op de poli tandheelkunde gewerkt waar de tandheelkundige zorg net even wat anders is als in een reguliere praktijk. Zo waren er ook veel patiënten die in een voorbereidend traject voor een hartoperatie zaten. Ik voerde dan controles uit op eventuele ontstekingen in de mond. Vanaf 2019 t/m 2021 heb ik in de specialistische kindertandheelkunde gewerkt. Wat zich vooral richtte op kinderen met gedragsproblemen of zeer grote angsten. Het werken met patiënten die net even wat meer aandacht en zorg nodig hebben vind ik heel erg leuk en elke keer opnieuw weer een uitdaging om dit op zo’n goed mogelijke en vooral liefdevolle manier te doen.

Download pdf
Mirella van Vliet Mirella van Vliet Preventie-assistent

Sasha Kappuw Preventie-assistent

Opleiding

Opleiding tandartsassistent. NHBO - Behaald 2017
Röntgenologie voor assisterende, M2 Academy - Behaald 2018
Bewust omgaan met gevaarlijke stoffen - ADR , Intern Kaakchirurgie Holland - Behaald 2019
Preventie-assistent, M2 Academy - Behaald 2020

Werkervaring

Tandartsassistent in de reguliere tandartspraktijk - 2017 t/m 2020
Preventie-assistent in de reguliere tandartspraktijk - 2020 t/m heden
Preventie-assistent bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Na jaren in de scheepvaart te hebben gewerkt, heb ik 4 jaar geleden het roer omgegooid en ben ik mij gaan verdiepen in de tandheelkunde en heb daarbij mijn diploma voor tandartsassistente behaald en later mijn diploma preventie assistent 

Ik heb er geen moment spijt van gehad. 

Na mijn gesprek en meeloopochtend bij Vitadent wist ik het zeker, dit is het werk wat ik graag zou willen doen. 

Werken met ouderen en hun de juiste mondzorg kunnen geven, dat is pas echt waardering voor je werk. 

Download pdf
Sasha Kappuw Sasha Kappuw Preventie-assistent

Charito Loyola Preventie-assistent

Werkervaring

In 2015 ben ik begonnen als balieassistente in de tandheelkunde. Dat was voor mij eigenlijk best bijzonder, aangezien ik altijd bang ben geweest voor de tandarts.
Door mijn ervaring kon ik me altijd goed verplaatsen in de patiënten die angstig en zenuwachtig waren. En zo probeerde ik ze altijd al in de wachtkamer gerust te stellen voor de behandeling.

Mijn interesse in de tandheelkunde bleef maar groeien en uiteindelijk werd mij de opleiding voor tandartsassistent aangeboden. In een korte tijd werd ik klaargestoomd om allround tandartsassistent te worden en dat doe ik met heel veel plezier.

De vacature bij Vitadent sprak mij direct aan, omdat ik op een punt in mijn leven sta om voldoening uit mijn werk te halen. Na het meelopen met mijn collega’s, wist ik vrij snel dat mijn gevoel goed zat. De afwisseling van de administratieve taken, het behandelen en de dankbaarheid van de cliënten, maakt het dat ik hier mijn plek wel gevonden heb.

Download pdf
Charito Loyola Charito Loyola Preventie-assistent

Assistenten

Lydia Bakker Tandartsassistent

Opleiding

Locale anesthesie mondzorg - Behaald 2011
Tandartsassistente basis herhaling - Behaald 2017
Cursus Preventie-assistente bij Edin Dental Academy - Behaald 2018

Werkervaring

Kraamverzorgende - vanaf 2003 t/m 2006
Assistente implantologie, orthodontie, kaakchirurgie bij diverse reguliere tandartspraktijken - vanaf 2006 t/tm 2014
Vitadent - vanaf 2014 t/m heden

Vanaf 2006 ben ik al werkzaam in de mondzorg inclusief orthodontie, implantologie en kaakchirurgie, in de geriatrische mondzorg werk ik vanaf 2014. Wat ik erg leuk vind aan het werken bij Vitadent is het zelfstandig werken met tandarts en de speciale doelgroep. Het is zeer afwisselend werk. Bovendien zijn er geen vaste tijden in de agenda zoals in een praktijk, geen strak schema, alle tijd dus voor de mondzorg. Je kunt echt aandacht geven en helpen waar mogelijk. We helpen dus met de verbetering van de gezondheid; een betere mondhygiëne, een goede functie van gebit/prothese draagt bij aan een betere gezondheid. Deze mensen vergeten, maar gelukkig vergeten wij deze mensen niet.

Download pdf
Lydia Bakker Lydia Bakker Tandartsassistent

Miranda Dreu Tandartsassistent

Ik ben Miranda de Dreu. Sinds 1994 ben ik werkzaam als tandartsassistent in diverse reguliere tandartspraktijken. In 2019 heb ik een klein uitstapje gemaakt naar een zorginstelling in Gouda. Daar heb ik naast alledaagse zorg, samen met een collega, mondzorg opgezet. Daar heb ik mogen ervaren hoe mooi en dankbaar werk het is. De contacten met de bewoners en het echt mensenmens kunnen zijn, zijn waardevol en is iedere dag anders. Bij Vitadent ga ik dan ook met veel enthousiasme aan de slag en hoop zo een steentje te mogen bijdragen aan de mondzorg in deze geweldige doelgroep.

Download pdf
Miranda Dreu Miranda Dreu Tandartsassistent

Nicolette Duinkerk Preventie- tandartsassistent

Opleiding

Opleiding tandartsassistent, Zadkine College - Behaald 2017

Werkervaring

Tandartsassistent bij reguliere tandartspraktijken 2013 t/m 2020
Preventie- tandartsassistent bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Ik heb ongeveer 5 jaar in een reguliere tandartspraktijken gewerkt. Na al die tijd was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en werd ik door Mandy Mphapulli (tandarts bij Vitadent Mondzorg) geattendeerd op een vacature bij Vitadent. Na de eerste meeloopdag wist ik het gelijk; hier ben ik op mijn plek, hier wil ik werken!

Download pdf
Nicolette Duinkerk Nicolette Duinkerk Preventie- tandartsassistent

Damla Gonul Preventie- tandartsassistent

Opleiding

Techniek Afdeling Grafimedia, VMBO Grafisch Lyceum Rotterdam – Behaald 2010
Verpleegkundige, Albeda College Rotterdam – Niet afgerond 2010 t/m 2013
Tandartsassistent, Zadkine Rotterdam – Behaald 2017

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijken - 2017 t/m 2020
Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

In het verleden heb ik de opleiding verpleegkundige gedaan. Helaas heb ik dit niet kunnen afronden, hoewel ik het zeer leuk vond om ouderen te ondersteunen en te begeleiden in hun dagelijkse leven. Dankzij dit werk heb ik veel van ouderen kunnen leren, zoals geduldig zijn en een luisterende oor hebben. Na deze geweldige tijd ervaren te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb ik in 2017 de opleiding tandartsassistent afgerond. Sinds 2017 ben ik werkzaam geweest als tandartsassistent in reguliere tandartspraktijken en ben ik intern opgeleid voor meerdere functies, zoals preventie-assistent, balieassistent en orthodontieassistent. Na mijzelf te hebben ontwikkeld bij mijn laatste werkgever miste ik in dit praktijk de uitdaging om mijn competenties op een hoger niveau te tillen. Hierdoor ben ik verder gaan kijken en kwam ik terecht bij Vitadent Mondzorg. Ik had nooit gedacht dat ik mijn opgedane werkervaringen in een later stadium nogmaals zou mogen toepassen in de ouderenzorg. Hiermede kan ik weer gepassioneerd ouderen begeleiden, ondersteunen en de gewenste speciale aandacht geven op het gebied van mondzorg.

Download pdf
Damla Gonul Damla Gonul Preventie- tandartsassistent

Macey Verboon Preventie- tandartsassistent

Opleiding

VMBO, Comenius College - behaald 2011
MBO 3, HMC College - Behaald 2014
MBO 4, Laurentis College - Behaald 2017

Werkervaring

Parodontologie-assistent, reguliere tandartspraktijk - 2019 t/m 2020
Tandartsassistent, reguliere tandartspraktijk - 2020 t/m 2021
Vitadent Mondzorg, Preventie- tandartsassistent - 2021 t/m heden

Hoi! Mijn naam is Macey Verboon, ik ben 25 jaar oud en ben net begonnen met mijn nieuwe functie als tandartsassistent bij Vitadent! Zelf ben ik begonnen in de luchtvaart industrie en twee jaar geleden een totaal nieuw avontuur begonnen in de tandheelkunde. Hier heb ik mijn nieuwe passie in gevonden en ben blij dat ik dit kan voortzetten bij Vitadent zodat de ouderen ook de juiste mondzorg krijgen.

Download pdf
Macey Verboon Macey Verboon Preventie- tandartsassistent

Romy de Brandt Preventie- en tandartsassistent

Opleiding

Tandartsassistent, ROC Zadkine - Behaald 2011
Opleiding preventie-assistent, Edwin - Behaald 2012
Anesthesie cursus, Dentconnect Academy - Behaald 2013
Stagiere begeleidster, Calibris - Behaald 2013
Tandheelkundige radiologie, Dentconnect Academy - Behaald 2015
Four- handed cursus, Dentconnect Academy - Behaald 2016
Update röntgen cursus, Edin - Behaald 2020
Bedrijfshulpverlener, Crisicom - 2014 t/m 2021

Werkervaring

Preventie-tandartsassistent reguliere tandartspraktijk - 2011 t/m 2021
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Sinds 2011 ben ik werkzaam als preventie- tandartsassistent en heb ik mij mogen ontwikkelen op verschillende gebieden o.a. preventie, orthodontie, parodontologie, chirurgie en begeleid ik stagiaires. Na 11 jaar in reguliere tandartspraktijken te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik bij Vitadent gekomen via een oud collega. Dat mijn functie op deze manier uitgevoerd kan worden, maakte mij heel nieuwsgierig. Na leuke gesprekken en een fijn gevoel, heb ik mijn keus voor Vitadent gemaakt. Het lijkt mij heel mooi en dankbaar werk om iets te kunnen betekenen voor de zorg afhankelijke mensen en deze mensen verdienen de beste zorg! 

Download pdf
Romy de Brandt Romy de Brandt Preventie- en tandartsassistent

Djamilla Duivesteijn Tandartsassistent

Opleiding

VMBO Handel/administratoe, Focus beroepsacademie - Behaald 2016
MBO Directie secretaresse, LOI - Behaald 2021
Röntgen certificaat, Edin - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistent/Baliemedewerker in de reguliere tandartspraktijk - 2018 t/m 2021
Tandartsassistent Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Mijn naam is Djamilla, 21 jaar oud. Ik heb een passie om mensen te helpen en werk daarom sinds 2018 als tandartsassistente. Momenteel woon ik nog thuis, maar ben op zoek naar een eigen plek samen met mijn vriend. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om steden te ontdekken en te bakken, ook heb ik een grote liefde voor dieren. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en kijk er dan ook ontzettend naar uit om jullie team te komen versterken. 

Download pdf
Djamilla Duivesteijn Djamilla Duivesteijn Tandartsassistent

Sterilistatie

Ingeborg Kunst Coördinator Sterilisatie

Na 19 jaar gewerkt te hebben bij een bedrijf dat medische hulpmiddelen steriliseerde, heb ik de overstap gemaakt naar Vitadent.
Ik kreeg daar de uitdagende functie aangeboden van klinisch coördinator, een uitdaging die ik met beide handen heb aangenomen.
Ik ben verantwoordelijk voor de centrale sterilisatieafdeling en alles wat daar mee samenhangt. Een functie waar ik mijn gedrevenheid en passie voor kwaliteit helemaal in kwijt kan.
Het controleren, steriliseren en het onderhouden van apparatuur en instrumentarium vergt een grote mate van precisie en verantwoordelijkheid, onze cliënten mogen kwaliteit verwachten en daar staat Vitadent voor.
Ik heb mijn plek gevonden, mede omdat mijn collega´s diezelfde passie hebben en we samen een prachtig product neerzetten, waar wij allemaal trots op mogen zijn.

Download pdf
Ingeborg Kunst Ingeborg Kunst Coördinator Sterilisatie

Dewi Storm Medewerker Sterilisatie

In 2016 ben ik begonnen aan het BBL met studie tot tandartsassistente. Dit houdt in: werken en leren tegelijkertijd.
Omdat kwaliteit en Hygiëne mij steeds meer ging interesseren heb ik gesolliciteerd bij Vitadent op de functie medewerker sterilisatie.
Ik heb mijn plek gevonden en ben trots dat ik deel mag uitmaken van het team bij Vitadent.

Download pdf
Dewi Storm Dewi Storm Medewerker Sterilisatie

Nathalie Michel Medewerker Sterilisatie

Opleiding

MBO dierenartsassistent paraventerinair - behaald 2018

Werkervaring

Webcare medewerker -2019 t/m 2021
Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Download pdf
Nathalie Michel Nathalie Michel Medewerker Sterilisatie

Prothetici

Stefan Kalmeijer Protheticus

Opleiding

Tandtechniek aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek in Utrecht - Behaald 2008
Specialisatie volledige gebitsprothese aan de Dutch HealthTec Academy - Behaald 2014
Klinisch Prothese Technici aan het Radboud UMC - Behaald 2014
Tandprotheticus aan de Hogeschool Utrecht - Behaald 2018

Werkervaring

Tandtechnisch laboratorium - van 2003 t/m 2016
Vitadent - vanaf 2016 t/m heden

Na 2.5 jaar werkzaam te zijn bij Vitadent ga ik nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Iedere dag is weer
een uitdaging en dit motiveert mij enorm. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als tandprotheticus en met deze kennis wil ik iedere dag weer opnieuw klaar staan om iemand te helpen die problemen heeft met zijn/haar gebitprothese.

Download pdf
Stefan Kalmeijer Stefan Kalmeijer Protheticus

Donald Bouwmeester Protheticus

Opleiding

Tandtechnicus Instituut Vakopleiding Tandtechniek - Behaald 1984
Tandprotheticus Stichting Nederlands Tandprothetisch Instituut - Behaald 1998

Werkervaring

Tandtechnicus - Vanaf 1979 t/m 2017
Tandprotheticus - Vanaf 2006 t/m 2011

Download pdf
Donald Bouwmeester Donald Bouwmeester Protheticus

Peter van der Zwet Protheticus

Werkervaring

Tandtechnisch laboratorium – 1991 t/m 2014
Tandheelkundig Centrum – 2015 t/m 2019
Vitadent Mondzorg – 2019 t/m heden

Ik ben begonnen bij Vitadent Mondzorg als KPT-er. En vindt het ontzettend uitdagend en belonend om in de ouderenzorg te werken. Aandacht is er voor vele facetten van de zorg. Maar de mond wordt vaak vergeten of niet naar gekeken. Terwijl dit ook een belangrijk punt van aandacht is. Het geeft mij veel voldoening om bij deze groep weer wat moois te maken.

Download pdf
Peter van der Zwet Peter van der Zwet Protheticus

Sjoerd Lantinga Tandprotheticus

Opleiding

Tandtechniek, Dutch HealthTec Academy - Behaald 2012
Tandprothetici, Hogeschool Utrecht - Behaald 2020

Werkervaring

Tandtechnicus bij een tandprothetisch praktijk - vanaf 2008 t/m 2020
Tandprotheticus bij Vitadent Mondzorg - vanaf 2020 t/m heden

Sinds 2008 werkzaam in de tandtechniek. In 2020 heb ik mijn diploma behaald voor Tandprotheticus. Door mijn ervaring als tandtechnieker en de combinatie als behandelaar is kwaliteit mijn uitgangspunt. Ik vind het een verrijking om zorg te mogen verlenen aan de ouderen en ik zal dit doen met veel passie en geduld.

Download pdf
Sjoerd Lantinga Sjoerd Lantinga Tandprotheticus

Raimond Planting Protheticus

Opleiding

Tandprotheticus, Hogeschool Utrecht - Behaald 2007

Werkervaring

Allround behandelaar bij tandprothetische praktijk - 2000 t/m heden
Protheticus bij Vitadent Mondzorg - 2021 t/m heden

Download pdf
Raimond Planting Raimond Planting Protheticus

Ava Mahmoud Protheticus

Opleiding

Tandtechniek opleiding, DHTA - Behaald 2013
Opleiding Tandprothetiek, Hogeschool Utrecht - Behaald 2018

Werkervaring

Tandtechnicus/Tandprotheticus in diverse praktijken - 2008 t/m 2020
Protheticus Vitadent Mondzorg – 2020 t/m heden

Download pdf
Ava Mahmoud Ava Mahmoud Protheticus