Over ons

De initiatiefnemers van Vitadent Mondzorg zijn Rudolf Hogendoorn en Wim van der Torre. Zij zagen dat de mondzorg in zorginstellingen vaak niet op orde was. Door deze problematiek werd het fenomeen mondzorg bij zorginstellingen door IGJ onder verscherpt geplaatst. Meer hierover is te lezen in de Whitepaper “Omdat mondzorg op hogere leeftijd anders is”.

De initatiefnemers hebben samen ruime ervaring in zorginstellingszorg, management, geriatrische tandheelkunde en mensen. Daarom besloten ze in 2014 Vitadent Mondzorg op te richten. Hun missie:

Mondzorg bereikbaar maken voor zorgafhankelijke cliënten.

Vitadent Mondzorg kent zorginstellingen

De dagelijkse leiding bij Vitadent is in handen van Ellen van de Bergh: een gedreven COO die bij zorginstellingen Middin en Laurens heeft ervaren wat er als bestuurder op je af kan komen. Zij beseft als geen ander dat mondzorg vaak niet de aandacht krijgt die het zou moeten krijgen. Samen met Rudolf en Wim helpt zij zorginstellingen met het inregelen van goede mondzorg.

Team Vitadent Mondzorg

Vitadent Mondzorg zou niet kunnen bestaan zonder een ongelofelijk betrokken multidisciplinaire team. Een team dat alle kennis heeft over tandheelkunde, mondverzorging, mondhygiëne en protheses. En een team dat betrokken is bij mensen; mensen die extra zorg nodig hebben in misschien wel de meest kwetsbare fase van hun leven.

Wie er voor u klaar staan?

Wij, het gehele team van Vitadent Monszorg, staan voor u klaar. Wij zijn Rudolf, Wim, Ellen, Dolf, Cassandra, Jessica, Monique, Rianne, Tatiana, Wendy, Claudia, Cynthia, Niels, Rian, Loujain, Loes, Lydia, Suzanne, Fleur, Naomi, Angela, Mirjam, Ruby, Kimberly, Maryam, Marisela, Debbie, Mark, Thalita, Mosjgan, Chantal, Shalina, Barbara, Laura, Mina, Mahsid, Kholoud, Jacqueline, Raisa, Anita, Monique, Mirjam, Celine, Melanie, Angelique, Tannaz, Miranda, Frits, Stefan, Antionio, Renato, Donald, Paul, Rasim, Mandy, Harzal, Jing, Sara, Jan- Herman, Ingeborg, Willemien, Magrita, Yvonne, Dorien, Paul en Dewi.

We er zijn er voor u. Voor u als cliënt. Voor u als familielid of wettelijk vertegenwoordiger van een cliënt. Voor u als behandelend arts of zorgmedewerker. Of voor u als manager van de zorginstelling. Voor uw cliënten maken wij mondzorg bereikbaar.