Wat doen wij voor u?

Voor Vitadent Mondzorg staat u in het middelpunt. Wij willen dat uw mondzorgbehandelingen zo prettig mogelijk verlopen. Daarom behandelen wij u in uw eigen vertrouwde omgeving. Ons behandelteam is aanwezig in uw zorginstelling en zorgt ook voor de behandelapparatuur. Zo hoeft u niet naar buiten om naar de tandarts te gaan. Hieronder leest u onze werkwijze stap voor stap. 


1. Intake
Als eerste nodigen we u en uw wettelijk vertegenwoordiger uit voor een intake. We maken persoonlijk kennis met u en onderzoeken uw mondgezondheid. Dossiers van voorgaande tandartsen en verhalen van familieleden en de begeleiding zijn hierbij ook belangrijk. Zij weten vaak goed wat er bij u speelt. 

2. Mondzorgplan
In uw mondzorgplan beschrijven we wat we gaan doen om uw mondgezondheid te verbeteren. In dit plan staan ook instructies voor de begeleiding. Dit kan gaan om het schoonmaken van uw prothese, hoe uw mond het beste kan worden gereinigd en met welke middelen. Ook uw wettelijk vertegenwoordiger kan inzage krijgen in het mondzorgplan.

3. Controle en behandeling
Iedere vier maanden komt de tandarts bij u langs voor controle. Als het nodig is dat hij vaker langskomt of juist minder vaak, zullen we dit altijd met u en de behandelend arts van uw zorginstelling bespreken. 

4. Spoed
Is uw kies afgebroken of heeft u ineens heel veel pijn in uw mond? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend. Wij komen u direct helpen. 

5. Dossier
In uw cliëntdossier leggen wij alles vast wat wij zien en doen. U en uw wettelijk vertegenwoordiger hebben altijd toegang tot dit dossier. Zo kunt u ieder moment van de dag lezen hoe het met uw mondgezondheid gaat.


Kennismaken met Vitadent Mondzorg of meer weten over de mogelijkheden? Bel 085 7500 470.