Coördinator/trainer Vitadent Academy 19u-38u

HOE WERK JE BIJ VITADENT IN DEZE FUNCTIE
Het (bij)scholen van medewerkers op het gebied van mondzorg vormt een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Als coördinator/trainer academy zorg jij voor de noodzakelijke basis van mondzorg en verzorging voor de zorgafhankelijke cliënt binnen instellingen. Intern bij Vitadent breng jij structuur aan binnen het bestaande aanbod van cursussen voor nieuwe en bestaande medewerkers en vult aan waar nodig in overleg met de Klinisch Manager.
Jij stelt opleiding- en trainingsprogramma’s (voor intern en extern) op en ontwikkelt trainingen en/of cursussen, adviesinstrumenten en technieken (op basis van leerdoelen) om kennis effectief over te dragen. Je brengt advies uit en ondersteunt opdrachtgevers bij vragen en zaken betreffende het aandachtsgebied en actuele problematiek om zo de trainingen bij te sturen. In samenwerking met het MT geef je uitvoering aan een jaarplanning van workshops en inzet van sprekers tijdens regulier overleg.
In een zeer zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de trainingen en acquisitie van de afname van trainingsmodules extern. Middels en jaarprogramma bewaak je kosten en opbrengsten middels rapportages.
WAT BIEDEN WIJ JOU
In de functie van coördinator/trainer werk je binnen een zeer dynamische werkomgeving, zowel zelfstandig, als in teamverband. Onder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden word jij onderdeel van een dynamisch jong bedrijf met een noodzakelijk maatschappelijk zorgproduct. Er is voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en doorgroei binnen de lijn. Daarnaast bestaat er voor de functie van trainer ruimte voor inzet van een stagiair en of ondersteuning op termijn.Klik hier voor het sollicitatieformulier bekijk de persoonlijke werkervaringen van ons team.
Acquisitie op basis van de vacaturemeldingen wordt niet op prijs gesteld.