Technische Dienst

Niels Bolman Coördinator logistiek en technische dienst

Download pdf
Niels Bolman Niels Bolman Coördinator logistiek en technische dienst

Marco Voordenhout Technische Dienst

Mijn naam is Marco Voordenhout, geboren en getogen in Naaldwijk. Nadat ik mijn havodiploma behaalde, ben ik gaan werken bij de Belastingdienst op de personeelsafdeling. In die tijd heb ik in deeltijd mijn HBO Personeelswerk behaald. Ik heb bijna dertig jaar diverse P&O-functies vervuld in verschillende organisaties. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar leidinggevende functies. Ik werkte vooral bij woningcorporaties, maar als laatste bij Marente in Warmond. Hier gaf ik leiding aan vier teams van verzorgenden in een geriatrisch revalidatiecentrum.

Na die ervaring heb ik de knop omgezet en heb ik een totale carrièreswitch gemaakt. Ik heb mijn busrijbewijs gehaald en werkte twee jaar als buschauffeur van een touringcar, tot de coronacrisis hier een eind aan maakte. Nu bestuur ik de bus van Vitadent Mondzorg. Daar heb ik erg veel plezier in!

Download pdf
Marco Voordenhout Marco Voordenhout Technische Dienst

Jaap Bos Technische dienst

Opleiding

LTS, De Vaan Rotterdam - Behaald 1969
Scheepswerktuigkundige, Koninklijke Marine - Behaald 1974
Hogere techniek afvalwaterwaterzuivering, Wateropleidingen - Behaald 2001
Diverse cursussen VCA, projectmatig werken, financiën planning & control, bedrijfsveiligheidsbeheer.

Werkervaring

Scheepswerktuigkundige, Marine den Helder - 1973 t/m 1990
Hoofd technische dienst, Hoogheemraadschap van Delfland - 1990 t/m 1995
Bedrijfsleider waterzuivering, Hoogheemraadschap van Delfland - 1995 t/m 2000
Regiomanager, Hoogheemraadschap van Delfland - 2000 t/m 2008
Sectorhoofd, Hoogheemraadschap van Delfland - 2008 t/m 2020
Programmamanager, Hoogheemraadschap van Delfland - 2020 t/m 2021
Technische dienst bij Vitadent Mondzorg - 2022 t/m heden

Na mijn scheepswerktuigkundige opleiding bij de marine, heb ik op diverse schepen gevaren en mooie, spannende en lange reizen gemaakt. Dit heb ik 17 jaar gedaan. In 1990 besloot ik om aan wal te gaan om bij het Hoogheemraadschap van Delfland te werken. Ik begon als hoofd Technische Dienst op een afvalwaterzuiveringsinstallatie en eindigde als sectorhoofd Waterketen. Op 1 jan 2022 ging ik met vervroegd pensioen, maar ik had nog wel zin om een paar dagen per week te werken. Eerst bij de GGD in een landelijk (oproepbaar) team om PCR-testen af te nemen. Naar aanleiding van een tip solliciteerde ik bij Vitadent Mondzorg. Sinds 1 maart 2022 ben ik hier met veel plezier werkzaam als koerier.

Download pdf
Jaap Bos Jaap Bos Technische dienst

Rian van Delsen Technische Dienst

Sinds oktober 2018 ben ik in dienst bij Vitadent Mondzorg als koerier. Mijn dierbaren zijn mijn partner Loes, mijn zoon, mijn dochter en niet te vergeten mijn moeder. Zij is mijn steun en toeverlaat.

Bij toeval ben ik in dienst gekomen bij Vitadent Mondzorg. In september 2018 verzorgde Loes een ontbijt voor een 40-tal Vitadent-medewerkers die een bedrijfsuitje hadden. Die dag heb ik haar daarbij geholpen en raakte ik in gesprek met directeur Rudolf Hoogendoorn. Een paar dagen later vroeg Rudolf aan Loes of ik interesse had om aan de slag te gaan bij Vitadent als koerier. Ik was gepensioneerd maar inmiddels al werkzaam als bandenkoerier, want ik zit niet graag stil.

Ik vind de werkzaamheden bij Vitadent afwisselend, omdat ik altijd andere mensen ontmoet; zowel van Vitadent als van de zorginstellingen die ik bezoek.

Download pdf
Rian van Delsen Rian van Delsen Technische Dienst

Ishmael Zouitni Technische dienst

Opleiding

Fotografie MBO niveau 4 - NAVB - Behaald 2021
Film cursus - NAVB - Behaald 2023
Cursus groepsdynamica - NAVB - Behaald 2023

Werkervaring

Technische dienst medewerker in het ziekenhuis - van 2014 t/m 2017
Teamleider bij een activiteitenparka - van 2019 t/m 2023
Fotograaf, docent en examen commissielid bij een opleidingsinstituut - van 2021 t/m heden.

Ik ben 27 jaar en woon in Rotterdam. Ik omschrijf mijzelf als iemand die leergierig is en graag actief bezig wil zijn. Verder werk ik ook als fotograaf in mijn eigen bedrijf.

Download pdf
Ishmael Zouitni Ishmael Zouitni Technische dienst

Jardy van der Burg Koerier

Download pdf
Jardy van der Burg Jardy van der Burg Koerier

Musa Abdulwahad Technische Dienst

Opleiding

Relevante Opleidingen, specialisaties en cursussen
Zorg & Welzijn - IBN Ghaldoun - 2001 t/m 2005
VCA - SSVV - 2018 t/m 2028

Werkervaring

Atleet - Thanigul Gym - 2005 - 2013
Eigenaar - Musa's Gym - 2015 - 2018
Magazijnmedewerker en koerier - Bosch - 2018 - 2020
Host, acteur en cabaretier - Ik ben Musa - 2018 - Heden

Sinds 2022 werk ik als koerier bij Vitadent Mondzorg. Hiervoor werkte ik ook als koerier bij een ander bedrijf. Dit werk past precies bij mij, want ik kan het makkelijk combineren met mijn andere baan. Ik werk namelijk in de entertainmentwereld als presentator, acteur en cabaretier.

Download pdf
Musa Abdulwahad Musa Abdulwahad Technische Dienst

John Vermeulen Technische Dienst

Sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij Vitadent Mondzorg. Tijdens mijn loopbaan heb ik vele functies in de zorg vervuld en zorggerelateerde functies. Dit deed ik vaak in dienst van organisaties, maar ook als zelfstandig ondernemer. Inmiddels ben ik met pensioen en heb ik tijd over. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt heb ik besloten om als koerier het Vitadent-team te versterken.

Download pdf
John Vermeulen John Vermeulen Technische Dienst

Finn Ameling Technische dienst

Opleiding

MAVO - Melanchthon Berkroden - Behaald 2019
HAVO - Melanchthon Bergschenhoek - Behaald 2021
HBO Bedrijfskunde - Hogeschool Rotterdam - 2021 - Heden

Werkervaring

Verkoopmedewerker in de detailhandel - van 2021 t/m 2023
Hiker/chauffeur - 2023 t/m Heden

Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Bergschenhoek. Op dit moment zit ik nog op de Hogeschool van Rotterdam en studeer ik bedrijfskunde. Ik zit nu in mijn eerste jaar en heb het erg naar mijn zin. Ik kijk ernaar uit om bij Vitadent aan de slag te gaan. Ik vind het leuk om in contact te zijn met mensen en iets voor hen te kunnen betekenen.

Download pdf
Finn Ameling Finn Ameling Technische dienst

Tommy Middelkoop Technische dienst

Ik ben Tommy: de vriendelijke, behulpzame en galante koerier bij Vitadent. De ene dag bezorg ik bruschetta en de andere dag behandelapparatuur en instrumenten voor het verlenen van mondzorg.

Download pdf
Tommy Middelkoop Tommy Middelkoop Technische dienst

Boas Voordenhout Technische dienst

Opleiding

DTP, Grafisch Lyceum - Behaald 2019
Allround-DTP, Grafisch Lyceum - Behaald 2020

Werkervaring

Allround DTP'er, ontwerpbureau - 2019 t/m heden
Technische dienst bij Vitadent - 2022 t/m heden

Na mijn middelbare school heb ik op het Grafisch Lyceum de opleiding gevolgd voor (allround) DTP’er. Werkzaamheden die ik hier heb geleerd zijn het realiseren van alle digitale en drukwerkuitingen. Ik heb een vriendin en ik woon nog bij mijn ouders.

Download pdf
Boas Voordenhout Boas Voordenhout Technische dienst

Michal Kowal Financial Analyst

Download pdf
Michal Kowal Michal Kowal Financial Analyst

Algemeen

Wim van der Torre Algemeen Directeur/Geriatrisch Tandarts

BIG: 19024340902

Geen andere cliënten hebben zoveel problemen in de mond als onze ouderen in de thuiszorg en verpleeghuizen. Bij de jongere generatie zijn door optimale preventieve behandelingen prima resultaten en prachtige gezonde gebitten te zien. De naoorlogse generatie heeft deze preventie en moderne tandheelkunde moeten missen. Hierdoor zijn vele ouderen geheel of gedeeltelijk hun tanden en kiezen kwijt geraakt. Door nieuwe ontwikkelingen als de implantologie zien wij op dit moment toenemende aantallen ouderen met uitgebreide rehabilitaties. Echter ontstaan ook hierdoor weer forse problemen in de thuiszorg en verpleeghuizen aangezien zowel thuis als in de mondzorgpraktijk het noodzakelijke onderhoud van deze constructies veelal geheel ontbreekt.

De grote problemen in de mond ontstaan doordat de ouderen in verpleeghuizen en vooral thuiszorg geen mondzorg meer krijgen.

Sinds 2000 behandel ik verpleeghuiscliënten. De beschreven problematiek wordt pijnlijk ervaren als je de vaak schrijnende gebitssituaties ziet bij intake van cliënten in het verpleeghuis. De monden van de generatie welke de basis heeft gelegd voor prachtige mondzorg-preventie programma’s en gezonde gebitten voor de daarop volgende generaties lijken vergeten te worden.

Onze organisatie Vitadent richt zich op gespecialiseerde mondzorg voor deze ouderen. Vanuit Vitadent zijn wij dagelijks met een groep enthousiaste collega’s in de verpleeghuizen en thuiszorg actief. Zowel curatief als preventief worden efficiënte stappen gemaakt en staat nu de patiënten uitstekende mondzorg ter beschikking waar eerst geen mondzorg voor deze kwetsbare groep aanwezig was. Dit alles heeft mij tevens gemotiveerd de nieuwe master tandarts geriatrie te volgen en actief mee te doen aan onderzoek vanuit het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Met dit onderzoek “De mond niet vergeten” tonen wij niet alleen de ernstige problematiek aan maar werken ook direct aan oplossingen en aanbevelingen voor optimale mondzorg in de thuiszorg op nationaal niveau. Met Vitadent werken wij hard om zowel de patiënten als de monden nooit meer te vergeten.

Download pdf
Wim van der Torre Wim van der Torre Algemeen Directeur/Geriatrisch Tandarts

Rudolf Hogendoorn Algemeen Directeur

Met een moeder opgeleid als verpleegster en daarna als ondernemer samen met mijn vader in horeca, ontwikkel je een behoefte tot ondernemen en een gevoel voor servicegerichtheid. Na een korte carrière in de luchtvaart heeft ertoe bijgedragen om juist tot die sector aangetrokken te worden waarin stappen gemaakt zouden moeten worden op het gebied van servicegerichtheid. Het heeft mij gebracht tot een beleidsfunctie binnen een verpleeghuisorganisatie waar ik, gezeteld in het MT en uiteindelijk als leidinggevende van een afdeling psychogeriatrie, van nabij heb mogen meemaken hoe een dergelijke organisatie reilt en zeilt. Vooral de beperkingen in het kader van budget en menskracht hebben bij mij tot een passend respect geleid hoe het management, maar in het bijzonder de mensen op de werkvloer, ondanks dit, toch streven naar een zo optimaal mogelijke invulling van zorg aan aandacht voor de cliënt.

Als tweede stap in mijn kennismaking met de zorg heb ik deel uit mogen maken van een bloeiende organisatie binnen de mondzorg waarin de balans tussen zorg en mogelijkheden beter aansloot bij mijn profiel. Het organiseren van mondzorg stond centraal met daarin vooral  toegankelijkheid voor patiënt, de transformatie van patiënt naar cliënt en het onderscheiden en erkennen van klantgroepen binnen de zorg. Voor het goed inrichten en uitvoeren van zorg is het namelijk essentieel een goede samenwerking te hebben met zorgverlener, zorgverzekeraar en cliënt.

Sinds 2010 ben ik op het pad van ondernemerschap terechtgekomen met verschillende adviesklussen op tal van vlakken binnen de zorg. Na een paar jaar kwamen mijn ervaringen binnen de verpleeghuiszorg en mondzorg bijeen wat mij en mijn compagnon (Wim van der Torre sinds 2004 verpleeghuistandarts) heeft gedreven tot een actieve benadering van de ouderenzorg. Door aandacht vanuit overheidswegen is dit in een aanzienlijke stroomversnelling gekomen hetgeen heeft geleid tot het ontstaan van Vitadent.

Als algemeen directeur van Vitadent ben ik in het bijzonder trots op alles wat wij hebben kunnen bijdragen aan het welzijn van de cliënt binnen de verpleeghuiszorg. Ten tweede ervaar ik onderdeel te zijn van een geweldig energiek team als een voorrecht waarmee ik met genoegen uitkijk naar de kwalitatieve verdieping en ontwikkeling van het vak mondzorg voor ouderen en  onze schaalvergroting in nauwe samenwerking met zorginstellingen en zorgkantoren.

Download pdf
Rudolf Hogendoorn Rudolf Hogendoorn Algemeen Directeur

Ellen van den Bergh Chief operating officer

Opleiding

Bedrijfseconomie, Erasmus Universiteit Rotterdam - Behaald 1992
Registercontroller, Vrije Universiteit Amsterdam - Behaald 1995

Werkervaring

Regiodirecteur Middin - Vanaf 2015 t/m 2019
Regiodirecteur Laurens - Vanaf 2013 t/m 2015
Locatiemanager AESOPUS Laurens - Vanaf 2009 t/m 2015
Clustermanager Laurens - Vanaf 2006 t/m 2009

Download pdf
Ellen van den Bergh Ellen van den Bergh Chief operating officer

Ard Horst Managing Director Vitadent & Noviacura

Opleiding

Schouten & Nelissen (SUAZ) - Mastermodule conflicthantering - Behaald 2024
Schouten & Nelissen (SUAZ) - Mastermodule Psychologie in organisatie - Behaald
2023
Erasmus Centrum voor zorgbestuur - Leergang Financieel bestuur in de zorg - Behaald 2010
Hogeschool Brabant (Avans) - Post-HBO opleiding ziekenhuishygiëne - Registratienummer NVZ aanwezig
Werkervaring

Operationeel directeur bij een tandheelkundige keten - van 2018 t/m 2023
Regiomanager bij een tandheelkundige keten - van 2015 t/m 2018
Interimmanager en adviseur bij een management consultant in de zorg - van 2009 t/m 2015
Programmamanager bij een ziekenhuisgroep - van 2007 t/m 2009
Coordinator afdeling Hygiene & Infectiepreventie bij een ziekenhuisgroep - van 2005 t/m 2009
Adviseur infectiepreventie bij een ziekenhuis - van 2001 t/m 2005
Medisch microbiologisch analist bij een ziekenhuis - van 1998 t/m 2001

Download pdf
Ard Horst Ard Horst Managing Director Vitadent & Noviacura

Michael Geurten Chief Financial Officer

Opleiding

Persoonlijke coaching - management support voor organisaties, van 2016 - 2023
Excel Expert + data analyticus bij Divers, van 2010 - 2012
HBO Accountancy Hogeschool, van 2008 - 2012

Werkervaring

Bij diverse organisaties binnen de apotheekbranche:

Project- en finance manager, van 2021 - 2023
Manager Operations, van 2019 - 2021
Integratiemanager, van 2019 - 2020
Manager Finance, van 2016 - 2019
Projectmanager, van 2013-2016
Auditor, van 2012 - 2013
Specialist vaktechniek, van 2009 - 2013

Sinds februari 2023 ben ik werkzaam voor Vitadent Mondzorg. Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt in de apotheekbranche en diverse financiële en operationele functies bekleed. Binnen deze functies onderscheidde ik mijzelf door processen te verbeteren en te vernieuwen, waardoor de mensen om mij heen zich konden ontwikkelen. Dit gold uiteraard ook voor mijzelf. Daarnaast heb ik veel kunnen leren bij een groot bedrijf in de farmacie. Deze opgedane kennis neem ik mee naar Vitadent. Ik hoop hier mijn bijdrage te kunnen leveren aan de mondzorg. Mijn drijfveren en achtergrond matchen perfect met de missie en visie van Vitadent: gezamenlijk het verschil maken met als doel de klant te kunnen ontzorgen.

De persoonlijke aanpak van de sollicitatieprocedure van Vitadent schiep veel vertrouwen. In dit traject kwam duidelijk naar voren hoe belangrijk het individu is, zowel de werknemer als de cliënt. Ik kijk ernaar uit om mij samen met mijn collega’s in te zetten voor de cliënt.

Download pdf
Michael Geurten Michael Geurten Chief Financial Officer

Marijke Dekker Manager Behandeling Operations

Opleiding

Verpleegkunde, Albeda - Behaald 2006
Management in de zorg, Hogeschool Rotterdam - Behaald 2009
Management, organisatie en marketing, Transfergroep Rotterdam - Behaald 2010
Projectmanagement, NCOI - Behaald 2019
Talent for care plus, Talent for care - Behaald 2022

Werkervaring

Verpleegkundige, Humanitas Rotterdam - 2006 t/m 2008
Teamleider, Humanitas Rotterdam - 2008 t/m 2012
Regio manager, Humanitas Rotterdam - 2012 t/m 2017
Zorgverkoper en strategisch adviseur, Humanitas Rotterdam - 2017 t/m 2019
Manager kortdurend verblijf, Humanitas Rotterdam - 2019 t/m 2022
Manager Behandeling & Operations bij Vitadent Mondzorg - 2022 t/m heden

Met ingang van 1 maart 2022 start ik bij Vitadent Mondzorg als manager Behandeling & Operations. Daar kijk ik heel erg naar uit. Van huis uit ben ik verpleegkundige en sinds 2008 geef ik leiding in de zorg. Het opzetten van nieuwe initiatieven en innovatie is tot nu toe de rode draad geweest in mijn rol als manager. Ik ben gewend aan het leiding geven van (grote) multidisciplinaire teams, waaronder (medische en paramedische) behandelaars en zorgmedewerkers. 

De functie sprak mij aan, door de maatschappelijke opdracht in combinatie met de commerciële ambities welke Vitadent heeft. In de ouderenzorg heb ik vaak genoeg gezien hoe belangrijk een goede mondzorg is voor deze doelgroep en welke effecten dit op het welzijn heeft wanneer de mondgezondheid niet optimaal is. Het bewustzijn en aandacht hebben voor de mondgezondheid is onder zorgmedewerkers met dank aan de IGJ en de inzet van preventie en behandeling vanuit bijvoorbeeld een Vitadent, gelukkig al een heel eind verbeterd. Maar nog genoeg te winnen op dat vlak en ik ben trots daar met het team van Vitadent vanaf Maart een aandeel in te mogen leveren. 

Download pdf
Marijke Dekker Marijke Dekker Manager Behandeling Operations

Michiel Jongen Compliance Officer

Opleiding

Commerciële Economie - HES/ISER - Behaald 1996
Sector Informatica - Haagse Hogeschool - Behaald 1992

Werkervaring

Customer Support Executive bij een databedrijf - van 1997 t/m 1998
Product Specialist bij een winkelketen - van 1999 t/m 1999
Client Specialist
Manager Benelux en Senior Relationship Manager bij een bedrijf voor financiën - van 2000 t/m 2008
Retention Process Consultant en Major Account Manager bij een bedrijf voor financiële informatiediensten en -producten - van 2008 t/m 2011
Senior Marketing Operations Manager bij een leverancier van financiële marktgegevens en infrastructuur - van 2012 t/m 2019

Na een jaar als zzp’er gewerkt te hebben, ben ik sinds 1 oktober 2023 in vaste dienst bij Vitadent. Ik woon samen met mijn vrouw Manon en onze dochter Liz (13 jaar) in Bergschenhoek, waar wij in onze vrije tijd graag in en op de Rotte te vinden zijn. Na jaren in de financiële wereld met data gewerkt te hebben, ben ik na een sabbatical bij Vitadent terechtgekomen. Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor Plastic Whale en proberen wij de wateren van Rotterdam plastic- en zwerfafvalvrij te houden.
Download pdf
Michiel Jongen Michiel Jongen Compliance Officer

Dolf Hehenkamp Klinisch adviseur

70-plussers barsten vaak van energie!
Eigenlijk kan ik denk ik niet zonder werken en ik vraag mij de laatste tijd wel eens af of ik ooit wel helemaal wil stoppen!
Tandarts worden wilde ik al vanaf de 3de klas van de middelbare school.
Ik heb wel lang over mijn studie gedaan, maar daardoor, overigens tot verdriet van mijn vader, wel erg veel sociale vaardigheden opgedaan! Ook heb ik veel aan sport gedaan, heb 6 jaar in een eerste elftal hockey gespeeld en lang op niveau getennist.
Ik heb 14 jaar een eigen praktijk gehad, alvorens ik ben ingegaan op een verzoek om te solliciteren naar de functie van adviserend tandarts bij een toenmalig ziekenfonds. Dat ik vervolgens van 1 januari 1987 t/m 9 december 2005 manager ben geweest van de afdeling tandheelkunde bij zorgverzekeraar VGZ had ik tevoren niet ingecalculeerd.
In deze laatste job heb ik veel gezien, veel meegemaakt en heb ik inmiddels voldoende ervaring hoe het eraan toegaat bij een dergelijke organisatie. Kortweg, “ik weet hoe de hazen lopen”!

Het werken bij Vitadent vind ik heel bijzonder;
Vitadent begeeft zich op een (zorg)pad, dat (nog) redelijk onbegaanbaar was tot voor kort.
Het is meer dan prettig ondersteuning te mogen bieden aan mensen op leeftijd en om hen een stuk extra kwaliteit van leven te mogen geven door te zorgdragen voor een redelijke mondgezondheid.
Ik ken de directie vanuit een recent verleden, heb altijd prettig met hen samengewerkt en breng mijn kennis van de (zorg)markt graag in bij overlegsituaties.

Download pdf
Dolf Hehenkamp Dolf Hehenkamp Klinisch adviseur

Eelco Kuipers Financial Controller

Opleiding

Management, Economie & Recht - 1989-1993
Organisatiediagnose - 2016-2016
Wet op de Ondernemingsraden RdJ - 2016 -2016
AVG - 2021 - 2021

Werkervaring

Concern Controller - (Netwerk van Zorgbedrijven waaronder Arbodienstverlening, Bedrijfsmaatschappelijk werk, Psychologie, Verslavingszorg & Kraamzorg) 2019 -2022
Financial Controller - (Netwerk van Zorgbedrijven waaronder Arbodienstverlening, Bedrijfsmaatschappelijk werk, Psychologie, Verslavingszorg & Kraamzorg) 2012 -2018
Financial Controller - 2005 -2012
Assistent Controller -1999 -2005
Finance medewerker - (Hulpmidden op maat, bv rolstoelen) 1997- 1998

Mijn naam is Eelco Kuipers geboren te Leidschendam en woonachtig in Leiden. Na 25 jaar werkervaring in de financiële wereld (bij diverse zorgbedrijven) start ik per 1 november bij Vitadent. Geweldig om te mogen bijdragen het mooie maatschappelijke doel van Vitadent en in het bijzonder de specifieke doelgroep. Ik heb altijd gewerkt bij een zorgbedrijf uit persoonlijke overtuiging en omdat ik geloof in een vitaler Nederland.

Download pdf
Eelco Kuipers Eelco Kuipers Financial Controller

Claudia van der Walle Medewerker Facturatie

Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Vitadent. Via een vriendin kwam ik aan deze vacature. Wat mij trekt aan het werken bij Vitadent is dat ik meewerk aan het verbeteren van de mondzorg bij hulpbehoevende ouderen. Hun dankbaarheid is groot. Met een team van fijne en gemotiveerde collega’s, zijn we hier dagelijks bezig. Een gemeenschappelijk doel creëert een fijne werksfeer.

Download pdf
Claudia van der Walle Claudia van der Walle Medewerker Facturatie

Elise Stip Financial Analyst

Opleiding

VWO - Haarlemmermeer Lyceum - Behaald 2017
Minor - Chung-Ang University - Behaald 2019
International Studies - Leiden Universiteit - Behaald 2021

Werkervaring

Tutor bij een bijlesschool - van 2017 t/m 2018
Ouderenzorg bij een zorginstelling - van 2018 t/m 2018
Student consultant bij de UN Women - van 2020 t.m 2020
Verkoopassistent bij een bakker - van 2020 t/m 2021
Financieel specialist bij een Bestuursorgaan - van 2021 t/m 2023

Na enkele jaren werkervaring in de financiële wereld start ik per 1 december bij Vitadent. De combinatie van een rol binnen een bedrijf in de zorg en het maatschappelijke doel van Vitadent maakt dat ik erg enthousiast ben deze functie te mogen vervullen.

Download pdf
Elise Stip Elise Stip Financial Analyst

Cynthia Reijmerink Medewerker financiële administratie

Het is alweer dertig jaar geleden dat ik begon in de tandartsbranche. Na een lange uitstap om te werken in het familiebedrijf, pakte ik tien jaar geleden mijn oude vak weer op. Begin 2017 startte ik met veel plezier aan een nieuwe uitdaging bij Vitadent Mondzorg. We hebben een gezellig en enthousiast team met passie voor de zorg. Dat maakt het werken hier leuk en speciaal.

Download pdf
Cynthia Reijmerink Cynthia Reijmerink Medewerker financiële administratie

Monique Waterreus HR-Adviseur

Leuk om mezelf aan u te kunnen voorstellen: ik ben Monique en werk sinds juli 2017 bij dit mooie bedrijf als HR-manager. Na jarenlang als praktijkmanager in verschillende tandartspraktijken te hebben gewerkt, heb ik in 2017 de overstap naar Vitadent gemaakt. Hier ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie en het aanspreekpunt voor de assistentes. Het werken bij Vitadent vind ik vooral heel erg leuk, omdat ik in een team werk waarin iedereen dezelfde passie deelt. Of het nu de collega’s van het servicebureau zijn of mijn collega’s die onze kwetsbare doelgroep met veel liefde, geduld en aandacht behandelen in de instelling: iedereen is even enthousiast en enorm gedreven. Het voelt heel goed hier als HR-Coördinator mijn steentje aan te kunnen bijdragen.

Download pdf
Monique Waterreus Monique Waterreus HR-Adviseur

Carolien van Dorsser HR-adviseur

Opleiding

Directiesecretaresse/Managementassistent, Schoevers - Behaald 2009
Directiesecretaresse/Managementassistent, ROC Zadkine - Behaald 2008
Helpende Welzijn, ROC Zadkine - Behaald 2006

Werkervaring

Payroll & Finance Support,Rotterdam 2021 -2022
Mantelzorg / Office Manager / Personal Assistant (ZZP’er), Oostvoorne 2020-heden
HR Officer / Functioneel beheerder AFAS Profit, Logistiek dienstverlener, Spijkenisse 2017-2020
HR Officer / Key-User AFAS Profit / Directiesecretaresse, Beveiligingsbedrijf, Maasvlakte-Rotterdam 2010-2017
Secretaresse / Commercieel Consultant, Beveiligingsbedrijf, Barendrecht 2010-2010

Met ingang van 1 april 2022 versterk ik het HR-team binnen Vitadent Mondzorg. Sinds 2010 ben ik werkzaam op de afdeling Human Resources waarin ik mij tevens door heb mogen ontwikkelen als functioneel beheerder en een stuk ervaring op heb mogen doen als Payroll en Finance Support.

Vanaf jongs af aan verricht ik werkzaamheden op het gebied van mantelzorg, vanaf 2020 zet ik mij als ZZP’er tevens in als schakel tussen hulp bieden en ontzorgen.

Om verschillende redenen voel ik veel aansluiting bij de organisatie, uiteraard de functie in zijn algeheel plus de affiniteit met de zorg waarin ik mij als mens volledig thuis voel. Wanneer er onder andere over ‘hart op de juiste plek’ en ‘mensenmensen’ wordt gesproken dan gaat mijn hart daar sneller van kloppen. Iets betekenen voor mensen, een lach op iemands gezicht bezorgen en er onderdeel van mogen zijn om dit te bewerkstelligen, dat is toch het allermooiste wat er is…

Download pdf
Carolien van Dorsser Carolien van Dorsser HR-adviseur

Amy Lantinga HR-adviseur

Opleiding

Personeelsmanagement - 2022 - Heden
MBO Hotel en onderneming - 2005 - 2010

Werkervaring

HR medewerker - Supermarkt keten - 2022 - 2023
Recruiter - Zorginstelling - 2018 - 2022
Media-adviseur - media bedrijf - 2013 - 2018
Buitendienst medewerker - Groothandel - 2012 - 2013
F&B Supervisor - Hotel - 2010 - 2012

Sinds 1 april ben ik werkzaam als hr-adviseur voor Vitadent Mondzorg. Momenteel ben ik bezig met mijn scriptie om de studie Personeelsmanagement af te ronden. Bij Vitadent Mondzorg komt alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn vorige werk, studie en persoonlijke interesse samen.

Mijn zorghart is ontstaan binnen de recruitmentafdeling van ’s Heeren Loo (GHZ), waar ik vier jaar heb gewerkt. Ik zie veel raakvlakken als we spreken over de zorgafhankelijke cliënt. Ik ben trots dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen.

Download pdf
Amy Lantinga Amy Lantinga HR-adviseur

Dorien Sonneveld Medewerker HR

Na vier jaar werkzaam te zijn geweest in een reguliere tandartspraktijk, ben ik in 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Vitadent Mondzorg.
De doelgroep waar Vitadent Mondzorg mee werkt trekt mij aan. Ik hoop als medewerker van het Servicebureau mijn steentje bij te kunnen dragen en op deze manier de mondzorg voor de ouderen te verbeteren.
Ik werk hier samen met mijn collega’s dagelijks aan en dit geeft veel voldoening.

Download pdf
Dorien Sonneveld Dorien Sonneveld Medewerker HR

Jessica Prosman Relatiemanager Kwaliteitsverbetering

Vanaf het begin heb ik mogen bijdragen aan de opbouw en ontwikkeling van Vitadent. Met een team van gepassioneerde collega’s bieden wij dienstverlening die de kwaliteit van leven van de zorgafhankelijke cliënt aanzienlijk verbetert. Het werk dat wij als team verrichten maakt het verschil, elke dag weer.

In 2015 startte ik als preventieassistente in het eerste behandelteam van Vitadent. Eind 2015 groeide ik door naar de functie operationeel manager, deze functie heb ik tot maart 2018 met veel passie en plezier vervuld. Na mijn zwangerschap ben ik aan de slag gegaan als relatiemanager klinisch. Het relatiemanagement was altijd al een onderdeel van mijn werkzaamheden als operationeel manager en na geboorte van mijn zoon heb ik mij hier volledig op toegespitst. Ik vind het belangrijk dat de instellingen en cliënten tevreden zijn over onze dienstverlening en onze medewerkers.
In mijn functie als relatiemanager onderhoud ik o.a. het contact met onze relaties en begeleid ik onze relaties bij het implementeren van mondzorg en uitzetten van beleid. Met veel tandheelkundige ervaring en ruime kennis van onze diensten kan ik onze relaties optimaal ondersteunen en adviseren.

Download pdf
Jessica Prosman Jessica Prosman Relatiemanager Kwaliteitsverbetering

Serena Formisano Relatiemanager Klinisch

Opleiding

Tandartsassistent, ROC Zadkine - Behaald
Preventie-assistent, Edin - Behaald
HBO Intervisie Supervisie Coaching en Werkbegeleiding - Behaald 2020

Werkervaring

Tandartsassistent in reguliere tandartspraktijken - 2012 t/m 2015
Preventie-assistent Vitadent Mondzorg -2012 t/m 2019
Relatiemanager klinisch - 2020 t/m heden

Ik heb ruim 8 jaar werkervaring in de tandheelkunde. Bij Vitadent ben ik begonnen als tandartsassistent en heb ik meerdere opleidingen mogen volgen.
De opleiding preventie-assistent zorgde ervoor dat ik zelfstandig te werk kon gaan en veel ervaring heb mogen opdoen met de doelgroep kwetsbare ouderen.
Deze doelgroep heeft mij altijd erg aangesproken, omdat zorgbehoevende ouderen onze hulp hard nodig hebben. Het werken met deze doelgroep zorgt voor ontzettend veel voldoening, de cliënten zijn namelijk enorm dankbaar.
Ik heb nu de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen binnen Vitadent als Relatiemanager klinisch. Met mijn nieuwe functie zal ik de contacten onderhouden met relaties en zorginstellingen, ook zal ik zorginstellingen gaan implementeren.
Het werk zal ik samen doen met mijn directe collega. Mijn nieuwe functie zie ik als een ontzettend leuke uitdaging, ik wil mij hier verder in ontwikkelen en de functie eigen gaan maken.

Download pdf
Serena Formisano Serena Formisano Relatiemanager Klinisch

Stacey Arie Relatiemanager Klinisch

Opleiding

Tandtechnicus Prothese Dutch Health Tech Academy 2017-2021

Werkervaring

Tandtechnicus Prothese Optident Tandtechniek, Eindhoven 2013-2021
Assistent Praktijkmanager Optident Tandtechniek, Eindhoven 2019-2021
Complaint Coördinator Dentsply Sirona, Zoetermeer 2021-2022

Ik ben afgestudeerd als Tandtechnicus Prothese en ben vanaf 2013 werkzaam in de mondzorg. Destijds ben ik begonnen met werken in een tandtechnisch laboratorium. Aanvankelijk vervaardigde ik met name volledige gebitsprothesen. Het laboratorium beschikte over een behandelkamer en was gevestigd in een tandartsengroepspraktijk. Hierdoor had ik de  mogelijkheid om dagelijks contact te hebben met de betreffende cliënten. Het mooie hieraan vond ik dat ik met eigen ogen kon ervaren hoe dankbaar het werk is. Later ben ik er steeds meer backoffice-, organisatorische en logistieke werkzaamheden bij gaan doen. Zo rolde ik in de functie van Assistent Praktijkmanager. Ik heb geleerd dat het veel invloed heeft op zowel de ervaring van de cliënt als die van de behandelaren, als het werkproces en de communicatie achter de schermen goed verloopt. Ik haal er energie uit om hier de schakel tussen te zijn en doe dan ook mijn uiterste best om een goede professionele service te bieden.

Na acht jaar binnen de tandtechniek te hebben gewerkt, heb ik nog werkervaring op mogen doen binnen de afdeling Compliance Management van een bedrijf dat tandheelkundige producten verkoopt. Hier heb ik geleerd om op een constructieve manier met klachten om te gaan.

Bij Vitadent Mondzorg werk ik als Medewerker Servicebureau. Vitadent spreekt mij erg aan omdat deze organisatie zich met name richt op de doelgroep die goede, passende mondzorg hard nodig heeft. Ik denk dat ik met mijn werkervaring kan bijdragen aan het leveren van de juiste professionele zorgverlening.

Download pdf
Stacey Arie Stacey Arie Relatiemanager Klinisch

Gina Galvan Martin Relatiemanager Klinisch

Opleiding

Preventie-assistent - Intern door academie voor kindertandheelkunde - Behaald 2019
Cognitieve gedragstherapie voor kinderen - Intern door academie voor kindertandheelkunde - Behaald 2019

Werkervaring

Tandarts/- en preventie-assistent bij diverse reguliere tandartspraktijken - van 2017 t/m 2022
Hoofdassistent & Floormanager bij een kindertandartspraktijk - van 2019 t/m 2020
Praktijkmanager bij een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde - van 2022 t/m 2024

Ik heb mij de afgelopen jaren voornamelijk ontwikkeld in de wereld van kindertandheelkunde. Vanaf 2017 heb ik in meerdere gespecialiseerde kindertandartspraktijken veel mogen leren. Het werken met kinderen is vanaf dag één een echte passie van mij. Het helpen van kind en ouder, waarbij niet alleen het saneren van het gebit een doel is, maar ook het angstvrij maken van de patiënten, is ontzettend dankbaar en mooi werk. Het opbouwen van een band, het stapsgewijs zien groeien van het zelfvertrouwen van het kind, en uiteindelijk de patiënt weer retour verwijzen met een gezond gebit, een goede mondverzorging en een grote glimlach op het gezicht van het kind en de ouder, is wat ervoor zorgt dat ik al die jaren ontzettend veel plezier in mijn werk heb gehad. Echter, het is nu tijd voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die heb ik gevonden bij Vitadent! De switch naar een andere kwetsbare doelgroep is iets waar ik erg enthousiast over ben. Op vele vlakken zijn de patiëntgroepen compleet verschillend, maar ik zie juist veel raakvlakken. Een persoonlijke aanpak, mondzorg die verder gaat dan alleen het gebit, en ontzettend veel voldoening. Ik ben ontzettend blij dat ik deze uitdaging aan mag gaan als relatiemanager. Ik zal zorgen voor goede communicatie, korte lijntjes en een fijne samenwerking met onze relaties en de zorginstellingen.

Download pdf
Gina Galvan Martin Gina Galvan Martin Relatiemanager Klinisch

Suzanne Bakker Relatiemanager Klinisch

Opleiding

Tandartsassistente - NTI - Behaald 2015
Preventie-assistent - DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021

Werkervaring

Allround tandartsassistent bij diverse reguliere praktijken - vanaf 2012 t/m 2016
Trainer/Mondzorgconsulent/Preventie-assistent bij Vitadent Mondzorg - vanaf 2017 t/m heden

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar werkzaam bij Vitadent en ik heb nog steeds geen spijt gehad van mijn keuze. De doelgroep zorgafhankelijke cliënten trekt mij enorm aan, omdat ik veel dankbaarheid en waardering terugkrijg. De cliënten vinden het vaak gezellig als ik langskom. Ook de zelfstandigheid en de samenwerking met de tandarts vind ik prettig. Dat maakt het werk afwisselend; geen dag is hetzelfde. Verder vind ik het fijn om te werken met mijn collega’s: we zijn een hecht team

Download pdf
Suzanne Bakker Suzanne Bakker Relatiemanager Klinisch

Roelinde Lagraauw Projectmanager

Opleiding

Hospitality - Management EuroCollege Rotterdam - Behaald 1999
HBO Mondhygiëne - ACTA Amsterdam - van 2001 t/m 2004
Cognitieve Gedragstherapie - ACTA - Behaald 2018
Cursus Lachgas -Anxiolyse - ACTA - Behaald 2019
Preventie ( PARO enplus), Lokale anesthesie, Eenvlaksrestauraties, Leergang, Kindertandheelkunde, cursus kaasmolaren - Dental Help - Behaald 2005
Preventie bij jeugd - Dental Help - Behaald 2008
Praktijkmanagement - Dental Help - Behaald 2010

Werkervaring

Regio praktijkmanager bij een tandheelkundige keten - van 2019 t/m 2023
Ambassadrice kinderpreventie en MH bij een tandheelkundige keten en reguliere tandartspraktijk - van 2020 t/m 2023
Praktijkmanager en MH bij een reguliere tandartspraktijk - van 2013 t/m 2019
Praktijkmanager en preventie bij de reguliere tandartspraktijk - van 2010 t/m 2013

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de mondzorgbranche. Mijn carrière begon als assistent naast de behandelstoel, maar ik realiseerde me al snel dat ik meer inhoud aan mijn werk wilde geven. Ik trok in mijn werk vooral naar de kwetsbare doelgroepen en heb mij uiteindelijk gespecialiseerd in de kindermondzorg. Tijdens mijn werk in diverse tandartspraktijken besefte ik dat er bij de mondgezondheid van kinderen meer speelt dan enkel hun tanden. Zo groeide mijn passie voor mondzorg met een holistische aanpak.

Als preventie-assistent heb ik samen met Jac van der Zaag, destijds hoogleraar aan ACTA, mogen meebouwen aan een kindertandartspraktijk waarbij de beleving van het kind centraal stond; er werd ingezoomd op meer dan alleen het gebit. In deze rol heb ik binnen diverse reguliere praktijken de kinderpreventie opgepakt en op de kaart gezet, een aspect dat vaak onderbelicht blijft. Tegelijkertijd was ik ambassadeur van het programma Johnny Joker en ik heb dit programma met succes toegepast, wat leidde tot positieve resultaten en nieuwe inzichten bij (jonge) ouders.

Sinds kort mag ik tevens naast Phillips en Dental Air meewerken aan de eerste pionierspraktijk in Europa op het gebied van kindertandheelkunde. Een unieke, innovatieve aanpak. Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is de integratie van geavanceerde verlichtingssystemen in de praktijk. Deze systemen dragen bij aan een aangename en kalmerende sfeer, wat prettig is voor jonge of angstige cliënten. De combinatie van deze innovatieve technologie en gespecialiseerde zorg maakt onze praktijk tot een vooruitstrevend zorgnetwerk in de kindertandheelkunde. Daarnaast biedt het potentieel voor toekomstige uitbreidingen naar tandheelkundige zorg voor volwassenen met angstproblemen en voor geriatrische of gehandicapte cliënten.

In mijn werk zoek ik dus altijd naar de connectie met het maatschappelijk belang. En daar sluit Vitadent heel mooi op aan. Als projectmanager krijg ik de kans om nieuwe implementaties voor de organisatie te begeleiden. Hierdoor kan ik bijdragen aan het uitbreiden van mondzorg naar meer zorginstellingen en het ontwikkelen van beleid op dit gebied.

Daarnaast zal ik de contacten onderhouden met relaties en zorginstellingen, om de kwaliteit van de samenwerking met Vitadent te blijven waarborgen.

Download pdf
Roelinde Lagraauw Roelinde Lagraauw Projectmanager

Richard Wernert Business Development Manager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging ben ik bij Vitadent terecht gekomen, in de functie van Business development manager. Hierbij kan ik mijn commerciële ervaring inzetten voor een rol bij een organisatie gericht op mondzorg voor kwetsbare doelgroepen. Met veel enthousiasme werk ik mee aan nieuwe mogelijkheden voor Vitadent om onze diensten uit te breiden. Uiteraard sta ik/ staan wij er altijd voor open om met u mee te denken om de beste mondzorg te leveren.

Na mijn studie Health economics, Policy and Law heb ik gewerkt bij een organisatie voor thuis- en woonzorg. Als medewerker op het instroompunt ben ik verantwoordelijk geweest voor het plaatsen van cliënten bij de verschillende thuiszorgteams. Na deze ervaring heb ik langere tijd gewerkt bij een organisatie voor uitzenden en detacheren in de zorg. Hierbij ben ik verantwoordelijk geweest voor alles met betrekking tot sales en accountmanagement binnen de verschillende sectoren in de zorg en welzijn. Het opzetten en onderhouden van samenwerkingen met verschillende instellingen. Met veel plezier heb ik daarbij deze sectoren mogen leren kennen. Deze kennis en ervaring kan ik gebruiken in mijn rol als business development manager.

 

Download pdf
Richard Wernert Richard Wernert Business Development Manager

Angela Verduyn Lunel Business Development Manager

Download pdf
Angela Verduyn Lunel Angela Verduyn Lunel Business Development Manager

Suzanne van der Kaaden Projectleider

Opleiding

Bachelor Medische natuurwetenschappen - Universiteit -2015 - 2018
Master Science Business & Innovation - Universiteit Amsterdam - 2018 - 2021
VWO, N&G/N&T - College - 2009 - 2015

Werkervaring

Management trainee Diverse opdrachtgevers.
- Projectcoördinator - Ziekenhuis
- Adviseur Kwaliteit - instituut voor slechthorende en slechtziende taalontwikkeling
- Adviseur Zorgontwikkeling - GGZ
- Innovatie Medewerker - medische technologie ontwikkelaar
Allen: 2021 - 2023

Download pdf
Suzanne van der Kaaden Suzanne van der Kaaden Projectleider

Cassandra Broeksmit Brandmanager

Opleiding

Grafisch Lyceum Rotterdam - Behaald 2001
Effectief Evenementen Organiseren - Behaald 2006
Nima A - Behaald 2006

Werkervaring

Traffic Manager, B&M Design BV - 2000 t/m 2005
Traffic Manager, B&M Mediagroep BV - 2001 t/m 2005
Traffic Manager, TU Delft - 2005 t/m 2008
Productie Manager, Euro RSCG Bikker - 2008 t/m 2010
Marketing & Communicatie, Mondzorg Kanaalweg - 2015 t/m 2017
Marketing & Communicatie, Carnisse Mondzorg - 2015 t/m 2018
Marketing & Communicatie, Vitadent Mondzorg - 2015 t/m 2018
Manager Academy, Vitadent Mondzorg - 2018 t/m 2019
Brandmanager, Vitadent Mondzorg - 2018 t/m heden

In 2015 ben ik begonnen met het werken voor Vitadent Mondzorg. Ik heb het geluk gehad om de hele groei en opbouw van dit prachtige bedrijf mee te mogen maken en er zelfs aan mee te werken.
Van origine kom ik niet uit de tandheelkunde, maar in mijn vorige banen leerde ik verder te kijken, anders te zijn, naar creatieve oplossingen te zoeken en open te staan voor alles. De eerste keer dat ik iets te zien kreeg over het thema ouderenmondzorg schrok ik… Was dit serieus waar? Hebben zo veel mensen eigenlijk hulp nodig? Is dit niet altijd goed geregeld? Wat voor mij de normaalste zaak van de wereld leek, bleek niet voor iedereen hetzelfde, nooit aan gedacht… Die avond reed ik naar mijn oma, 91 jaar, nog zelfstandig, toch even checken of zij toch niet ook behoefte had aan wat extra hulp. Gelukkig zat ze er stralend bij en vertelde me dat ze haar gebit en mond alle zorg en aandacht gaf (inclusief demonstratie ☺).

Waar we begonnen met 3 medewerkers welke naar de zorginstellingen vertrokken om de juiste mondzorg te verlenen, kwamen er steeds meer medewerkers met liefde voor deze kwetsbare doelgroep bij. Nog elke dag zoeken we naar deze kundige, liefdevolle, rustige, betrokken medewerkers. Steeds meer zorginstellingen zien hoe hun cliënten vooruitgaan, weer kunnen eten, lachen en gezonder worden.
Dat vind ik het mooie aan mijn werk, ik zie mijn collega’s welke elke dag voor anderen zorgen, ze proberen te helpen hun leven comfortabeler maken. Ik zie mensen opknappen en genieten van de aandacht. Ik zie medewerkers van zorginstellingen bewuster omgaan met dit gedeelte van de zorg en ik zie dat instellingen ontzorgd worden.
Voor mij is mijn functie bij Vitadent Mondzorg een combinatie van alles, ik gebruik mijn vaardigheden en kennis om de organisatie te laten groeien en indirect help ik ook mensen…

Download pdf
Cassandra Broeksmit Cassandra Broeksmit Brandmanager

Charito Loyola Medewerker Branding en Trainer

Opleiding

Tandheelkundige begrippen voor de balieassistent, Dentabest - Behaald 2015
Tandartsassistent, Edin Dental Academy - Behaald 2018
Preventie-assistent, Dental Best Practice - Behaald 2021
Geriatrische specialisatie - Behaald 2022

Werkervaring

Balieassistent/tandartassistent in de reguliere tandartspraktijk - 2015 t/m 2019
Preventie- en tandartsassistent bij Vitadent Mondzorg - 2019 t/m heden

Voordat ik in 2015 de tandheelkunde inrolde, had ik altijd commerciële en creatieve banen, een eigen vintagewinkel en organiseerde ik evenementen. Ik begon bij een tandartspraktijk als balieassistente en ik vond de tandheelkunde erg interessant, waardoor ik in een snel tempo doorgroeide tot allround tandartsassistent.

Het werken bij Vitadent sprak mij direct aan, omdat ik op een punt in mijn leven was beland waarin ik voldoening uit mijn werk wilde halen. Na het meelopen met mijn collega’s, wist ik vrij snel dat mijn gevoel goed zat. Binnen het bedrijf worden veel cursussen en opleidingen aangeboden. Hierdoor groeide ik door naar preventie-assistent, behaalde ik mijn geriatrische specialisatie en werd ik uiteindelijk trainer.

Doordat ik soms mijn creatieve kant miste in mijn dagelijkse werkzaamheden, ben ik Branding gaan ondersteunen. Hier ben ik medeverantwoordelijk voor het uitdragen en het behouden van het Vitadent-DNA, drukwerk en content, het organiseren van uitjes en het blij maken van collega’s met leuke verrassingen.

Download pdf
Charito Loyola Charito Loyola Medewerker Branding en Trainer

Rejane Stolk – Ferreira Alves Kwaliteitsadviseur

Opleiding

First-Professional Degree in Dentistry, Unigranrio University– behaald 2000
Bachelor Tandheelkunde, ACTA – behaald 2008
Master Klinische Gezondheidswetenschap, Universiteit Utrecht – heden
HKZ, NEN-EN 15224, ISO 9001: Kwaliteitsmanagement zorg in de praktijk – 2022

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijken – 2000 tot 2015 (BR/ NL)
Vitadent Mondzorg – 2019 tot heden

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als mondzorgprofessional en heb gedurende mijn loopbaan mogen ervaren dat het helpen van patiënten, met name in een meer kwetsbare groep, enorme voldoening kan geven. Ik kan mij dan ook helemaal vinden in de missie en visie van Vitadent Mondzorg waarin al deze elementen terugkomen en wij als team kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van de mondzorg bereikbaar maken voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben.

Download pdf
Rejane Stolk – Ferreira Alves Rejane Stolk – Ferreira Alves Kwaliteitsadviseur

Hanna Shafiei Kwaliteitsadviseur

Download pdf
Hanna Shafiei Hanna Shafiei Kwaliteitsadviseur

Celine de Roode Kwaliteitsadviseur

Opleiding

Havo, Natuur & Techniek, Interconfessionele Scholengemeenschap Westland - Behaald 2014
Mondzorgkunde, Hogeschool Utrecht - Behaald 2018
Health Sciences, Vrije Universiteit Amsterdam – Behaald 2021

Werkervaring

Mondhygiënist in opleiding, diverse praktijken – Vanaf 2016 t/m 2018
Mondhygiënist, Vitadent Mondzorg – Vanaf 2019 t/m 2021
Kwaliteitsadviseur, Vitadent Mondzorg – Vanaf 2021 t/m heden

Ik ben erg blij dat ik in 2019 na mijn bachelor Mondzorgkunde terechtkwam bij Vitadent. Als mondhygiënist heb ik de zorgafhankelijke cliënten in de eigen vertrouwde omgeving kunnen behandelen. In deze jaren heb ik veel dankbaarheid en bijzondere momenten mee mogen maken. Naast het werken bij Vitadent heb ik de master Health Sciences met de specialisatie Policy afgerond. Door mijn werkervaring met de kwetsbare doelgroep kan ik nu voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van de kwaliteit van de werkzaamheden. Ik ben met veel plezier de functie Kwaliteitsadviseur aan het vervullen bij het mooiste bedrijf binnen de ambulante mondzorg!

Download pdf
Celine de Roode Celine de Roode Kwaliteitsadviseur

Willem Jan Oosterveen Manager Academy

Opleiding

VWO / Atheneum Profiel Economie en Maatschappij, Coenecoop College Waddinxveen - Behaald 2007
WO Bachelor Bedrijfskunde (Business Administration), Erasmus Universiteit Rotterdam - Behaald 2011
WO Master Human Resource Management, Erasmus Universiteit Rotterdam -Behaald 2014

Werkervaring

Junior adviseur Dyade, Utrecht - 2015 t/m 2016
Adviseur Dyade, Utrecht - 2016 t/m 2017
Manager Dyade Academy Dyade (Academy), Utrecht - 2017 t/m 2022
Manager Vitadent Academy - 2022 t/m heden

De zorg is met recht een van de meest cruciale sectoren in onze samenleving, waar vele professionals dagelijks gezamenlijk het verschil maken. Met dat in gedachten probeer ik iedere dag het maximale uit mezelf en het team te halen, alles met als doel de Nederlandse (mond)zorgsector (nóg) een stapje verder te brengen. 

De maatschappelijke zingeving van Vitadent vind ik ontzettend belangrijk. Ik vind het mooi om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de Nederlandse zorgsector, de plek waar hét verschil gemaakt wordt! 

Vitadent Academy is dé specialist in de ontwikkeling en organisatie van opleidingen voor zorgprofessionals, met name voor de geriatrische ambulante mondzorg. We willen de zorgprofessionals ondersteunen en faciliteren in hun eigen ontwikkeling. Dit doen we door de zorgprofessional mee te nemen in het proces van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Vitadent Academy heeft kennisdeling als kernwaarde en is dé kennisbaak voor de geriatrische ambulante mondzorg. 

Download pdf
Willem Jan Oosterveen Willem Jan Oosterveen Manager Academy

Thalita Fredriksz Coördinator scholingen

Opleiding

Tandartsassistente - Behaald 2018
Preventie-assistente, DBP - Behaald 2019
Geriatrische specialisatie - Behaald 2021
Opleiding Mondzorgconsulent - Behaald 2021
Gehandicaptenzorg specialisatie - Behaald 2021

Werkervaring

Tandartsassistente en preventie-assistente reguliere tandartspraktijk - Vanaf 2008 t/m 2013
Praktijkmanager reguliere tandartspraktijk - Vanaf 2013 t/m 2018
Vitadent Mondzorg - Vanaf 2018 t/m heden

10 jaar geleden ben ik de tandheelkunde ingerold en ik zou mij nu niet meer voor kunnen stellen dat ik in een andere branche zou werken. In die 10 jaar heb ik verschillende disciplines binnen dit vak doorlopen, van tandartsassistente tot praktijkmanager. Ik heb altijd mijn enthousiasme en liefde voor de tandheelkunde proberen over te brengen op zowel mijn collega’s als patiënten, want het is namelijk een ontzettend mooi vak waarin je ook heel veel goed werk kan verrichten. Omdat ik dit zo’n leuk onderdeel vond van mijn werk ben ik mij gaan richten op het geven van trainingen in de gezondheidszorg. Toen ik de vacature voor medewerker Vitadent Academy voorbij zag komen op de website, heb ik dus geen moment getwijfeld om te solliciteren. Vooral de mondzorg voor ouderen, een kwetsbare groep, sprak mij erg aan. Deze mensen verdienen de beste zorg die er is en om deel uit te maken van een team die dat bewerkstelligt, maakt mij erg trots.

Download pdf
Thalita Fredriksz Thalita Fredriksz Coördinator scholingen

Tatiana Motovilnic Mondzorgplanner

Opleiding

Tandartsassistente ROC Zadkine - Behaald 2009
Preventie-assistente, Academie Tandartspraktijk - Behaald 2015

Werkervaring

Reguliere tandartspraktijk (tandartsassistent, omloopassistent, balieassistent,preventie-assistent - 2009 t/m 2017
Vitadent Mondzorg - 2017 t/m heden

In 2009 startte ik met werken in een reguliere tandartspraktijk. Na acht jaar ging ik op zoek naar iets anders.
Voordat ik bij Vitadent Mondzorg kwam werken had ik nooit van ambulante mondzorg gehoord, daarom zag ik het als een perfecte nieuwe uitdaging.

Ik ben in 2017 bij Vitadent begonnen als preventie-assistent. Elke dag was anders en uitdagend. Ik wist nooit wat mij te wachten stond en dat maakte het werk zo leuk!

In 2018 ben ik gewisseld van functie binnen Vitadent. Nu werk ik als mondzorgplanner en dat doe ik elke dag weer met veel plezier!

Het werken met zorgafhankelijke cliënten brengt veel waardering met zich mee. Mondzorg is heel belangrijk, ongeacht de leeftijd.

 

Download pdf
Tatiana Motovilnic Tatiana Motovilnic Mondzorgplanner

Yvonne Kipp Facilitair Coördinator

Opleiding

Opleiding preventie-assistent - Behaald 2012
Opleiding anesthesie - Behaald 2012

Sinds 2000 ben ik werkzaam in de tandheelkunde. Ik heb diverse functies vervuld: van stoelassistent tot officemanager. Vanaf 2017 assisteerde ik weer aan de stoel om een bevriende tandarts te helpen. Dat de ouderen vaak niet de juiste mondzorg krijgen, heb ik in de praktijk nooit echt meegekregen. Daarom was ik direct enthousiast over de inzet van Vitadent Mondzorg. Ook ik wil graag bijdragen aan de mondgezondheid van ouderen, zodat het niet meer een uitzondering maar een feit gaat worden dat onze ouderen de juiste mondzorg krijgen.

Download pdf
Yvonne Kipp Yvonne Kipp Facilitair Coördinator

Kimberley Monteiro de Macedo Mondzorgplanner

Opleiding

VMBO - Melachton de Kring - Behaald 2006
Tandartsassistente - Zadkine - Behaald 2008
Lokale verdoving voor Tandartsassistent - Edin - Behaald 2009
Preventie-assistent - Edin - Behaald 2010

Na het afronden van mijn opleiding aan het mbo ben ik direct aan de slag gegaan in een tandartspraktijk. In deze praktijk heb ik twaalf jaar lang ervaring opgedaan op het gebied van tandheelkunde, implantologie, tandtechniek en tandprothetiek. Vervolgens heb ik nog eens vier jaar dezelfde werkzaamheden verricht in een andere praktijk.

Download pdf
Kimberley Monteiro de Macedo Kimberley Monteiro de Macedo Mondzorgplanner

Lisette Berwald Mondzorgplanner

Opleiding

MBO 4 Tandartsassistente (BBL), Capabel Onderwijsgroep - Behaald 2020

Werkervaring

Tandartsassistent/Baliemedewerker in de reguliere tandartspraktijk - 2019 t/m 2021

Download pdf
Lisette Berwald Lisette Berwald Mondzorgplanner

Daniëlle Onderdelinden Medewerker Klinische Backoffice

Opleiding

LEAO - Opleidingsinstituut - 1982 - 1986
INTAS- Opleidingsinstituut - 1986 -1988
Diverse cursussen tandheelkunde - 1991 - 2019

Werkervaring

Tandartsassistente -balie-administratie medewerkster - Reguliere tandartspraktijk - 1991 - 2023
Facturatie medewerkster - Rioleringsbedrijf - 2014 - 2021

Na ruim 31 jaar gewerkt te hebben in dezelfde tandartspraktijk, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb veel geleerd in de praktijk: van het assisteren aan de stoel (dat deed ik meestal nog een halve dag in de week) tot aan de administratieve werkzaamheden aan de balie. Ook het indienen van declaraties bij de zorgverzekeraars behoorde tot mijn functie. Het samenwerken met mijn collega’s in de tandartspraktijk heb ik als zeer prettig ervaren.

Daarnaast ben ik mede-eigenaar geweest van het bedrijf van mijn familie: Onderdelinden Riool Service in Hendrik-Ido-Ambacht. Hier verzorgde ik de facturatie.

Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en vaardigheden bij Vitadent in te zetten en samen met mijn collega’s bij te dragen aan passende mondzorg voor kwetsbare cliënten.

Download pdf
Daniëlle Onderdelinden Daniëlle Onderdelinden Medewerker Klinische Backoffice

Melissa Vos Medewerker Servicebureau

Opleiding

MBO4 Filiaalmanager - 2011-2012
MBO3 Eerste verkoper - 2010 - 2011

Werkervaring

Shopmanager Detailhandel - 2017- 2022
Assistent Shopmanager Detailhandel - 2013- 2017

Na ruim veertien jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel, ben ik in 2022 een nieuwe uitdaging aangegaan bij Vitadent Mondzorg. De doelgroep waar Vitadent Mondzorg mee werkt trekt mij aan. Ik vind het belangrijk dat hulpbehoevende ouderen op een juiste manier worden behandeld en ik hoop dat ik als medewerker van het Servicebureau hieraan kan bijdragen.

Download pdf
Melissa Vos Melissa Vos Medewerker Servicebureau

Jamie-Lee Zegwaard-Koetsier Medewerker Servicebureau

Opleiding

Eco and Wildlife Management - MBO niveau 4 - 2011 - 2015

Werkervaring

Dierverzorger en Demonstratie - Vogelpark -2015 - 2016
Verkoopspecialist - Woonwinkel - 2015 - 2018
Verkoopadviseur - Woonwinkel - 2018 - 2023

Werken bij Vitadent Mondzorg wordt een hele nieuwe uitdaging voor mij. Als ervaren meubelverkoper weet ik dan ook nog relatief weinig van dit vak. Tijdens het werken zal ik veel ervaring gaan opdoen. Ook zal ik onder werktijd een opleiding gaan volgen, zodat ik het juiste advies kan geven op het servicebureau. Ik vind het fijn dat ik een steentje kan bijdragen aan het verbeteren van de mondzorg voor deze kwetsbare doelgroep.

Download pdf
Jamie-Lee Zegwaard-Koetsier Jamie-Lee Zegwaard-Koetsier Medewerker Servicebureau

Loïs Vermeegen Medewerker Servicebureau

Opleiding

Kappersopleiding - Nederlandse Kappersacademie - Behaald 2015
Visagieopleiding - Nederlandse Kappersacademie - Behaald 2015

Werkervaring

Haarstylist bij een Kapsalon - van 2015 t/m 2017
Tandartsassistente/baliemedewerkster bij een reguliere tandartspraktijk - van 2017 t/m 2023

Na ruim zes jaar werkzaam te zijn geweest in een reguliere tandartspraktijk, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mondzorg is ontzettend belangrijk, niet alleen voor de mond, maar ook voor de algehele gezondheid. Goede mondzorg kan veel problemen voorkomen en zorgt dus voor een gezonde mond. Mondzorg moet voor iedereen toegankelijk zijn. Vitadent Mondzorg verleent mondzorg aan ouderen en kwetsbare mensen in onze samenleving, daarom is dit voor mij de juiste werkgever. Ik hoop dat ik als medewerker Servicebureau een positieve bijdrage kan leveren.
Download pdf
Loïs Vermeegen Loïs Vermeegen Medewerker Servicebureau

Corine van den Broek Compliance Officer/Analist

Download pdf
Corine van den Broek Corine van den Broek Compliance Officer/Analist

Ghislaine Wolders Medewerker Servicebureau

Opleiding

Tandartsassistente MBO 4 - Leidse onderwijs instellingen - Behaald 2019
Tandartsassistente - NHA - Behaald 2015

Werkervaring

Allround tandartsassistente bij diverse reguliere tandartspraktijken - van 2011 t/m 2023
Administratief medewerker/bemonsteraar bij de GGD - van 2020 t/m 2022

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de tandheelkunde en heb ik opleidingen gevolgd tot tandartsassistente. In oktober 2019 heb ik de opleiding tot tandartsassistente aan de LOI afgerond. Hiernaast heb ik 12 jaar aan ervaring op kunnen doen bij verschillende tandartspraktijken. Ik vind het belangrijk dat je je op de behoeften en de verwachtingen van de cliënten richt. Ik heb niet alleen aandacht voor de gevoelens van de cliënt, maar ook begrip. Vitadent spreekt mij ontzettend aan omdat de organisatie over meerdere specialisaties beschikt op het gebied van tandheelkunde binnen de geriatrie. Een team dat samenwerkt om complete zorg aan de mond en het gebit van kwetsbare ouderen te bieden, staat bij mij hoog in het vaandel.
Download pdf
Ghislaine Wolders Ghislaine Wolders Medewerker Servicebureau