STERILISATIE ASSISTENT 15-20u

WIE IS VITADENT
Vitadent is een organisatie waar een grote groep van gepassioneerde mensen werkt. Wij bieden mondzorg aan kwetsbare ouderen die tijdelijk of permanent in een instelling verblijven. Dit doen wij bij voorkeur in de vertrouwde omgeving van de cliënt m.b.v. mobiele apparatuur. Onze ambulante teams bestaan uit (preventie)assistenten, tandartsen, mondhygiënisten en KPT’ers. Onze focus ligt op het voorkomen van problemen. Zo leveren we een bijdrage aan het verbeteren van de levenskwaliteit en kunnen we echt iets betekenen voor de mensen. Deze zorg leveren we nu in bijna 60 instellingen. Omdat we snel groeien, zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste professionals!

Op dit moment zijn wij voor onze sterilisatie ruimte te Rotterdam op zoek naar een (gediplomeerde) sterilisatie medewerker met aantoonbare ervaring. Mensen met verantwoordelijkheidsgevoel.

FUNCTIE-OMSCHRIJVING
Als sterilisatie medewerker krijg je de leiding en verantwoordelijkheid over de dagelijkse gang van zaken van de sterilisatie ruimte: de spil van de organisatie. Je draagt o.a. zorg voor het resp. reinigen, desinfecteren, inpakken en steriliseren van gebruikt instrumentarium. Je reinigt de gebruikte mobiele karren en zorgt dat deze op speciaal daarvoor bestemde dagen worden bijgevuld. Je reinigt de mobiele apparatuur en draagt zorg voor onderhoud en reparatie, mocht dit nodig zijn. Bovendien houd je nauwgezet de voorraad bij.
Als sterilisatie medewerker, werk je volgens de geldende wet- en regelgeving (denk hierbij o.a. aan de WIP-richtlijnen geldend binnen de mondzorg) en zorgvuldig: je hebt immers een verantwoordelijke taak binnen onze organisatie.

FUNCTIE-EISEN
• Minimaal een MBO werk- en denkniveau
• Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring
• Ervaring in de mondzorg is een pré
• Het hebben van medische kennis is een pré
• Ervaring met speciaal voor de voorraad ontwikkelde automatiseringsprogramma’s is een pré
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Woonachtig in de omgeving Rotterdam.
• Flexibiliteit i.v.m. de werktijden en vervanging van je collega tijdens vakantie periodes
• In bezit van rijbewijs
• Eigen auto is een pré

Wij bieden een leuke, afwisselende baan, met goede arbeidsvoorwaarden en uitdaging. Het betreft een parttime functie voor minimaal 15-20 uur (het aantal uren zal in goed overleg met je worden vastgesteld), waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en je nauw betrokken bent bij de organisatie. Je wordt uitgedaagd input te leveren om op die manier processen te verbeteren.

Spreekt het je aan en herken je jezelf in het profiel? Neem dan snel contact met ons op!
Klik hier voor het sollicitatieformulier bekijk de persoonlijke werkervaringen van ons team.

Acquisitie op basis van de vacature meldingen wordt niet op prijs gesteld.