Scholingsactie

Vindt u kennisdeling over mondzorg bij zorgafhankelijke cliënten ook zo belangrijk? Dan heeft Vitadent goed nieuws voor u. Als u meedoet met onze winactie maakt u kans op een scholingspakket over mondzorg ter waarde van maximaal € 10.000,-!

scholingsactie vitadent

Waarom deze winactie?

Vitadent streeft naar vitaliteit, kwaliteit en zorgzaamheid. Deze drie onderdelen vormen samen het Vitadent Hart. De missie van Vitadent is dat alle zorgafhankelijke cliënten in Nederland optimale mondzorg krijgen. Eén manier waarop wij vormgeven aan dit streven is kennisdeling. Hiervoor hebben we de Vitadent Academy opgericht.

Vitadent Academy biedt geaccrediteerde scholingen aan over mondzorg voor diverse segmenten van de gezondheidszorg. Dit kunnen zorginstellingen zijn waar Vitadent de mondzorg verzorgt, maar wij geven ook scholing in opdracht van andere geïnteresseerden. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat we met goede mondzorg de kwaliteit van leven van zorgafhankelijke cliënten kunnen verbeteren. Onze scholingen vergroten het draagvlak voor het uitvoeren van mondverzorging in de dagelijkse zorg voor cliënten.

Benieuwd naar ons scholingsaanbod? Klik hier voor het overzicht

Om onze missie op het gebied van kennisdeling kracht bij te zetten organiseren wij deze winactie. Doet u mee?

Zo werkt deze winactie

Vertel ons waarom u en uw team de scholingen van Vitadent Academy goed kunnen gebruiken. Stuur deze motivatie op naar winactie@vitadent.nl en voeg hier een teamfoto aan toe met het Vitadent Hart (te kopiëren uit de foto bij dit bericht). U kunt uw reactie insturen tot en met vrijdag 13 oktober 2023. In de week van maandag 23 oktober 2023 maken wij de winnaar bekend.