Bij Vitadent Mondzorg we snappen dat er dagelijks veel afkomst op medewerkers in zorginstellingen. Tijd is schaars. Binnen de dagelijkse werkzaamheden is er soms simpelweg geen tijd voor verdieping. Ook niet op het gebied van mondzorg. Daarom organiseren wij Vitadent Events. Hierin gaan we specifiek in op het onderwerp mondzorg.

Bij Vitadent we snappen dat er dagelijks veel afkomst op medewerkers in zorginstellingen. Tijd is schaars. Binnen de dagelijkse werkzaamheden is er soms simpelweg geen tijd voor verdieping. Ook niet op het gebied van mondzorg. Daarom organiseert Vitadent evenementen rondom het thema mondzorg.

Luchtig evenement voor medewerkers, cliënten en/of wettelijk vertegenwoordigers en familie

Op een luchtige, energieke en leerzame manier laten we zien hoe mondzorg leuker en uitdagender wordt als het meer aandacht krijgt. Verfrissend mondzorg weer eens op een luchtige manier onder de aandacht te brengen bij cliënt, mantelzorger en zorgmedewerker. Zo kan er de week van de mondzorg georganiseerd worden waarmee een aantal dagen de gehele locatie in het teken zal staan van mondzorg. Events vinden intern plaats bij de zorginstelling of op een externe locatie. De events zijn niet alleen gericht op de medewerkers in de zorginstelling, maar juist ook op de cliënt en/of vertegenwoordiger en de familie van de cliënt. Hierdoor komt het ‘samen’-aspect bij cliëntenzorg goed naar voren.

Mondzorgmarkt

Ook kleinschalige evenementen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld een mondzorg-marktkraam binnen een zorginstelling om voorbijgangers op een speelse manier verder kennis te laten maken met mondzorg en mondverzorging. Hierbij ligt de nadruk op de verbinding tussen Vitadent-medewerkers, mantelzorgers, cliënten en verplegend personeel.

Meer informatie ontvangen over Vitadent Events? Neem contact op via 085 7500 470.