Nursing experience

Op een beurs over zorg mag mondzorg natuurlijk niet ontbreken! Daarom vindt u Vitadent op 6 en 7 december met een stand op de Nursing Experience. We gaan graag met u in gesprek over de mondzorg binnen uw zorginstelling. Hoe goed is deze geregeld? Met welke uitdagingen heeft u te maken? Verder geven we twee praktische workshops over de mondverzorging van zorgafhankelijke cliënten.

Goede mondzorg staat of valt met preventie. Extra aandacht voor de mondhygiëne verbetert de mondgezondheid en voorkomt ingrijpende behandelingen. Bovendien kunnen cliënten met een gezonde en frisse mond pijnloos eten en beter proeven. Dat is een belangrijk aandachtspunt, want de maaltijd is voor hen vaak het hoogtepunt van de dag.

Maar wat doet u als tandenpoetsen moeilijk is door parkinson? Of als cliënten zich afweren omdat ze niet begrijpen wat u komt doen met die tandenborstel? Tijdens de workshops deelt mondzorgprofessional Thalita Fredrickz allerlei handige tips en tricks waarmee de dagelijkse mondverzorging voor zorgafhankelijke cliënten een stuk eenvoudiger wordt. Ook demonstreert ze meerdere poetstechnieken met behulp van fantoomhoofden.

Gratis kaartjes bemachtigen?

Wilt u deze workshop niet missen? Dan hebben we goed nieuws, want we geven drie kaartjes weg voor de Nursing Experience. Vul onderstaand formulier in. Wie weet bent u een van de gelukkigen!