menu

Mondzorg – voor zorginstellingen

Vitadent Mondzorg ontzorgt zorginstellingen door professionele mondzorg te leveren aan zorgafhankelijke cliënten. Hoe we dit werkt, hoe ons zorgteam is samengesteld en hoe een samenwerking tot stand komt, leest u op deze pagina.

Ontzorgen

Vitadent Mondzorg maakt mondzorg bereikbaar voor zorgafhankelijke cliënten. Bij Ontzorgen leggen uit waarom die bereikbare mondzorg noodzakelijk is en hoe wij dit leveren en zorginstellingen hiermee ondersteunen.

Werkwijze

Bij Werkwijze vertellen we in detail hoe we mondzorg voor zorginstellingen uit handen nemen. Hoe is de rolverdeling tussen Vitadent en de zorginstelling, welke handelingen verrichten wij en hoe verschilt dit met de dienstverlening van een reguliere tandarts en/of mondhygiënist?

Zorgteam

Bij Zorgteam stellen we de individuele disciplines binnen het Vitadent Mondzorg-zorgteam aan u voor. Hoe draagt ieder teamlid bij aan de juiste mondzorg voor uw cliënt?

Tijdsplanning

Overweegt u een samenwerking met Vitadent Mondzorg? Bij Tijdsplanning laten we zien hoe het proces van samenwerking er van begin tot eind uitziet.

Vergoeding

De kosten van Mondzorg door Vitadent Mondzorg zijn veelal gedekt door de WLZ of de zorgverzekering. Bij het onderdeel Vergoeding vertellen we u hier meer over.