13 september 2023

Ik heb ruime ervaring op verschillende werkterreinen binnen de medische en paramedische sector en in het onderwijs. Nadat ik een paar jaar als tandartsassistent werkte, heb ik als managementassistent voor verschillende hoogleraren in academische ziekenhuizen gewerkt, de Provinciale gehandicaptenraad en het Psychiatrisch Ziekenhuis Dennenoord te Zuidlaren.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest als secretaresse bij de vakgroep Kindertandheelkunde van het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Vanaf 1999 tot 2002 was ik docent Nederlands NT 2 aan het Noorderpoort College ten behoeve van de asielzoekers en docent aan de secretaresseopleiding en bij de opleiding Tandartsassistent te Groningen. De belangstelling voor tandheelkunde bleef aanwezig. In 2002 ben ik de nieuwe studie Mondzorgkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen/Hanze Hogeschool Groningen gaan volgen. Vanaf 2006 ben ik werkzaam in verschillende tandartspraktijken als mondhygiënist met een grote interesse in de bijzondere zorggroepen. Om die reden heb ik de overstap naar Vitadent Mondzorg gemaakt.

Ik ben een groot liefhebber van met name klassieke muziek. In mijn vrije tijd speel ik graag dwarsfluit en bezoek ik klassieke concerten en het theater. Bovendien lees ik graag en houd ik van wandelen, fietsen en tuinieren. Een avondje in een leuk café, uit eten gaan met vrienden of thuis lekker kokkerellen behoort ook tot mijn favoriete bezigheden.

Vul hier uw e-mailadres in en u wordt automatisch op hoogte gehouden van onze nieuwste blog post.