1 september 2023
Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn interesse in de ouderenzorg was gewekt toen ik als student-assistent werkzaamheden mocht uitvoeren voor een promotieonderzoek van een docent binnen de verzorgingstehuizen in de regio. Ik heb toen ook met mijn medestudenten voor een afstudeeronderzoek gekozen dat goed aansloot op de mondzorg binnen de ouderenzorg.

Na mijn afstuderen heb ik gekozen voor een praktijk waarbij ik deels de mondzorg voor ouderen binnen zorginstellingen heb opgezet en daarbij een coördinerende rol had. Naast mijn werkzaamheden als student-assistent binnen de opleiding Mondzorgkunde, heb ik ook een aantal jaren als docent voor de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gewerkt. Daar heb ik met veel plezier studenten begeleid binnen het onderwijs. Binnen het onderwijs kun je je eigen opgedane kennis delen met aankomende mondzorgprofessionals. Dat is erg leuk.

De mondzorg voor kwetsbare doelgroepen heeft mij altijd al getrokken. Met veel enthousiasme heb ik ervoor gekozen om te werken voor Vitadent. Ik draag graag mijn steentje bij aan een goede mondgezondheid van onze cliënten en doe dit met veel zorgvuldigheid en geduld.

Vul hier uw e-mailadres in en u wordt automatisch op hoogte gehouden van onze nieuwste blog post.