1 september 2023

In de jaren 90 ben ik begonnen als tandtechnicus in een tandtechnisch laboratorium in Emmen. Na jarenlang alleen met tandtechniek bezig te zijn geweest, vond ik dat het tijd was voor verdieping in mijn vakgebied. Ik wilde mijn wens om met mensen te werken verwezenlijken.

Om dit te kunnen doen, heb ik de opleiding Tandprothetiek gevolgd in Utrecht, waar ik in 2014 ben afgestudeerd. Op dit moment ben ik werkzaam als docent aan de opleiding Tandprothetiek in Utrecht en werk ik op twee verschillende locaties in een mondzorgpraktijk. Het is prachtig om mijn passie voor mijn werk aan studenten door te geven en hen te motiveren.

Werken in de mondzorg is elke dag weer een positieve uitdaging. Ouderen spelen hierbij een grote rol.  Door mijn keuze om ambulant te gaan werken, kan ik zorg verlenen aan onze kwetsbare ouderen en alle andere mensen die niet naar de praktijk kunnen komen om wat voor reden dan ook. Door hieraan bij te dragen, kan ik mij echt een zorgverlener voelen. Ik hoop dat ik met mijn werk bij Vitadent veel mensen kan helpen met goede zorg.

Vul hier uw e-mailadres in en u wordt automatisch op hoogte gehouden van onze nieuwste blog post.