17 maart 2017

In augustus 2016 studeerde ik af als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij Vitadent.

Het werken op ambulante basis met je eigen team maakt het werken bij Vitadent divers en leerzaam. Je bent verantwoordelijk voor de mondzorg van je eigen cliëntenpopulatie uit de verschillende zorginstellingen. Hierdoor reis je veel binnen de regio en zie je verschillende cliënten.

Het werken voor Vitadent is fijn, omdat het een jong bedrijf is, hierdoor heb je de kans om samen met je team een eigen manier van werken toe te passen.

Ik vind het heerlijk te werken voor deze kwetsbare ouderen. Al tijdens de opleiding kwam ik er achter dat deze doelgroep me enorm aantrok. Na stage te hebben gelopen in de geriatrie wist ik dat ik hierin verder wilde. Het is fijn om als tandarts in deze doelgroep letterlijk te kunnen bijdragen aan een pijnloze en gezondere glimlach. Los van het feit dat mijn werk mij erg veel voldoening geeft, is de mondzorg een basale zorgbehoefte voor deze cliënten en ik ben blij dat hier nu veel meer aandacht voor is.