7 juli 2021

In 2019 ben ik toegelaten tot de studie Tandheelkunde aan ACTA in Amsterdam om mijn droom, werken als tandarts, waar te kunnen maken. In 2020 heb ik mijn diploma Mondzorgkunde behaald, na een aantal jaar met ontzettend veel plezier te hebben gestudeerd in Utrecht. Ik had de smaak echt te pakken en haalde tevens mijn TMS-diploma, zodat ik me kon laten registreren. Inmiddels doe ik de master Tandheelkunde en zit ik in het laatste jaar van mijn master Evidence Based Practice in Health Care. Het gaat allemaal zo snel!

Tijdens mijn opleidingen heb ik kennisgemaakt met uiteenlopende facetten van de mondzorg. De dagdelen die ik heb meegelopen op een gesloten afdeling in een verzorgingstehuis, hebben me ertoe bewogen om mij in te zetten voor kwetsbare groepen binnen onze samenleving.

Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij Vitadent en bezoek ik verschillende zorginstellingen. Ik ervaar het als uitdagend werk dat mij veel voldoening geeft. Het goede contact met mijn collega’s zorgt ervoor dat ik me onderdeel voel van een sterk team dat zich inzet voor kwetsbare ouderen. Het gebit is een essentieel deel van het menselijk lichaam. Goede mondzorg kan de levenskwaliteit van kwetsbare ouderen wezenlijk verbeteren. Deze zorgafhankelijke cliënten een gezonde mond en pijnvrije glimlach bezorgen, is waar ik het voor doe.

Vul hier uw e-mailadres in en u wordt automatisch op hoogte gehouden van onze nieuwste blog post.